Treventus ScanRobot 2.0MDS

Scannerul de cărţi ScanRobot 2.0MDS a fost dezvoltat pentru digitizarea în masă a cărţilor. Scannerul scanează două pagini în acelaşi timp şi răsfoieşte paginile automat după scanare, la o viteză de până la 2500pag/oră. Sistemul patentat de scanare permite obţinerea unor imagini fără distorsiuni, iar modul delicat şi eficient de abordare al scanării permite includerea în proces a oricăror cărţi şi documente legate, chiar şi întro stare avansată de degradare.

Designul modular al scannerului de cărţi ScanRobot® permite adaptarea uşoară la cerinţele specifice ale clienţilor. Datorită conceptului unic şi simplu, ScanRobot 2.0MDS este perfect atât pentru biblioteci şi arhive, cât şi pentru proiectele mari de digitizare.

  • 400DPI CONSTANT în fiecare punct al imaginii ( chiar şi în colţuri )
  • Nu necesită un soft de corectare a distorsiunilor în urma scanării
  • Nu există distorsiuni ale imaginii
  • Fără curbe sau valuri în imaginea scanată

Description

Sistem prietenos de răsfoire a paginilor cu Treventus ScanRobot 2.0MDS

Folosind un sistem cu suflantă, paginile sunt răsfoite în cel mai gentil mod posibil, neexistând riscul de a afecta integritatea paginilor sau a cărţii. Procesul de răsfoire, se realizează fără a deschide cartea la mai mult decât este necesar (suport de carte cu unghi ajustabil între 60 şi 100 grade), eliminându-se astfel forţarea cotorului cărţii în procesul de scanare.

Echipament robust cu întreţinere minimă

Robotul de scanare ScanRobot® este un produs de vârf, construit din subansamble care şi-au dovedit performanţa în activităţi industriale, combinate cu materiale “prietenoase” cu cărţile. Datorită faptului că în echipamentul de scanare există o singură componentă în mişcare, nevoia scăzută de mentenanţă este garantată, făcând acest aparat capabil să scaneze şi 24 din 24. Experienţa acumulată cu echipamentele aflate la acest moment în uz, a demonstrat acest lucru.

Sistemul inovativ de captură a imaginii

Sistemul patentat de captură a imaginii folosind prisma, garantează că fiecare pagină scanată să aibă aceeaşi rezoluţie maximă, chiar daca vorbim de cărţi mari, mici sau groase.

Vizualizare în timp real a scanărilor

Operatorul poate vedea scanările în timp ce sunt realizate, controlul calităţii realizându-se foarte uşor. Astfel nu avem de a face cu întârzieri în procesul de digitizare, îmbunătăţindu-se productivitatea finală a operaţiunii în sine.

Eliminarea sticlei din procesul de scanare

Datorită tehnologiei unice cu prismă, combinată cu sistemul automat de aliniere a suportului de carte, ScanRobot 2.0mds este singurul echipament de pe piaţă ce poate scana fiecare pagină, indiferent de grosimea cărţii sau de calitatea paginilor, fără să folosească sticla în ajustarea poziţiei paginilor de carte.

Scanare uniforma fără distorsiuni din cauza curburii date de cotor

Scanarea se realizează fără distorsiuni ale imaginii, până la cotor, la o rezoluţie contantă de 400dpi în orice punct al imaginii, chiar şi in colţurile paginilor.

Fără degete sau alte componente mecanice de răsfoire a paginilor

ScanRobot® nu are nevoie de degete mecanice pentru a răsfoii pagina, sau alte elemente mecanice pentru un rezultat optim de scanare. Astfel imaginile sunt scanate fără contact mecanic, rezultatul final fiind din start cel optim, fără să mai fie nevoie de prelucrare ulterioară.

Un singur workflow pentru toate sistemele

Cu  ScanGate™ Software, softul de operare al ScanRobot®, puteţi edita imagini din diferite surse, chiar şi din alte sisteme de scanare. Astfel, nu este nevoie de achiziţionarea a diferite softuri pentru post-procesare.

Additional information

Specificatii Tehnice

– Viteză de până la 2500 de pagini/oră* în regim automat de funcţionare
– Viteză de până la 1000 de pagini/oră* în regim semi-automat de funcţionare
– Sistem unic de captură a imaginilor ( tehnologie patentată de scanare cu prismă )
– Răsfoirea paginilor – răsfoire automată, cu proces de monitorizare ( include alinierea automată a suportului de carte şi a sistemului ce asigură răsfoirea unei singure pagini )
– Unghi de deschidere ajustabil între 60 şi 100 de grade
– Lumina – Sistem LED prietenos cu utilizatorul şi cartea
– Rezoluţia – 400x400dpi ( constant şi independent de format )
– Adâncimea de culoare – 30bit
– Tipul de imagini – Color, Greyscale, B&W
– Format de stocare – jpg, jpg2000, tiff, tiff G4, png, gif, bmp, pdf ( incl. OCR layer ), XML
– Formatul paginilor – minim 8 x 11cm – maxim 29 x 32cm
– Grosimea cărţii – până la 14cm
– Grosimea hârtiei – 40gsm până la 260gsm
– Dimensiuni echipament l/w/h (fără monitor) – 0.78m x 0.78m x 1.90m