Scanner Flatbed A0 SMA VERSASCAN 3650

 • Scanner Flatbed A0
 • Rezolutie optica de 1200dpi
 • Scanare 3D prin tehnologia V3D
 • Echipament excelent pentru documente fragile
 • Poate fi folosit la inspectie industriala

Description

Echipamentul SMA Versascan 3650 este un scanner flatbed de documente pentru dimensiuni pana la A0. Suprafata de scanare este de 914mm x 1270mm. Rezolutia de scanare poate ajunge la 1200dpi, iar prin optiunea picioarelor adjustabile echipamentul poate fi asezat pentru operatori de diferite inaltimi.

Caracteristici tehnice ale scannerului A0

 • Dimensiune maxima de scanare deĀ 1270 x 915mm (36 x 50 inch)
 • Rezolutie optica de scanare de pana la 1200dpi
 • Viteza de scanare de aproximativ 6 secunde pentru un A0 la 300dpi
 • Tehnologie de capture CCD cu lumina rece de tip LED
 • Background la alegere, negru pentru documente uzuale sau alb pentru documente din calc
 • Optional picior electromecanic cu adjustare a inaltimii de lucru in functie de operator

Ce putem scana cu scannerul flatbed A0 SMA Versascan 3650

La capitolul documente, echipamentul este ideal pentru scanarea documentelor mari, ce necesita o manipulare atenta, si nu pot fi tractate printr-un scanner obisnuit de planse. In domeniul cadastral, exista numeroase aplicatii pentru SMA Versascan 3650, iar anumite oficii de cadastru din Romania folosesc acest echipament in vederea digitializarii hartilor si schitelor vechi.

Aceleasi lucruri le poti face si cu Scanmaster 0, insa pretul este mai mare. Avantajul insa apare ca acesta din urma scaneaza si documente legate.

Scanarea documentelor cu SMA Versascan 3650

Dupa cum am mentionat, cu acest echipament scanam documente pana la A0, care nu pot trece printr-un echipament obisnuit. Mai exact, scannerele cu tractare pot scana planse tehnice, insa doar daca acestea sunt intr-o stare buna. In momentul in care acestea sunt deteriorate, incep sa apara probleme in utilizare.

Usurinta de incarcare si descarcare a documentelor de pe suprafata de scanare este uimitoare. Daca la scannerele clasice manipularea era greoaie, blocajele dese si efortul operatorului foarte mare, in cazul de fata este atat de usor de incarcat si descarcat, incat un singur operator poate face toata munca.

Aici intervine SMA Versascan 3650, un scanner flatbed A0 care permite scanarea oricarui document, oricat de deteriorat este. Mai mult, cu ajutorul tehnicii lineare de scanare, problemele geometrice sunt inexistente. Consideram ca tolerantele in scanare sunt cele mai stranse cand vine vorba de Versascan 3650.

In cazul pozelor, de diferite dimensiuni, acestea pot fi asezate mai multe pe platanul de scanare, iar printr-o singura scanare, combinatia de echipament si software va genera un fisier separat pentru fiecare poza in parte. Rezolutia optica de 600dpi va face ca toate detaliile sa fie clar vizibile.

SMA Versascan 3650 – pentru aplicatii industriale

Facilitatea V3D, Visual 3d, este o tehnologie care foloseste iluminari diferite in aceeasi captura, pentru a ilustra variatiile de structura ale unei suprafete scanate. Cu aceasta nou facilitate, puteti scana atat pagini de carte, dar mai ales obiecte cu suprafata usor variata. Ce inseamna in practica acest lucru ? Acest scanner poate fi folosit acum pentru verificarea calitatii in procesul de productie.

Astfel, se pot scana lemn, cauciuc, plastic, alte suprafete pentru a verifica ca in urma procesului de productie, ele ating standardele cerute. Aplicatii de la cauciucuri auto, placi electronic, placi industriale sau de ce nu, caractere braille, pot fi scanate pentru a asigura calitatea acestora in urma procesului de productie.

De ce sa cumperi un scanner flatbed A0 SMA Versascan 3650

 • Daca doresti sa scanezi documente mari si foarte fragile, nu exista o alternativa mai buna de cat Versascan
 • Cu toate ca are un platan foarte mare, scannerul poate fi pliat pentru a nu ocupa foarte mult spatiu cand nu este folosit
 • In cazul in care doriti sa scanati state de plata, acest echipament este ideal, oricat de deteriorate sunt
 • Daca vorbim de harti din ozalit sau calc echipamentul nostru se descurca excelent, avand un nivel de calitate foarte ridicat
Proiecte realizate cu SMA Versascan 3650

Muzeul de Istorie al Suediei – Digitalizare fotografii