Scanner flatbed VersaScan

SMA VERSASCAN 3650

  • Scanner Flatbed A0
  • Rezolutie optica de 1200dpi
  • Scanare 3D prin tehnologia V3D
  • Echipament excelent pentru documente fragile
  • Poate fi folosit la inspectie industriala

Product Description

SMA Versascan 3650 – pentru documente fragile A0

Echipamentul SMA Versascan 3650 este un scanner flatbed de documente de dimensiuni foarte mari. Suprafata de scanare este de 914mm x 1270mm. Rezolutia de scanare poate ajunge la 1200dpi, iar prin optiunea picioarelor adjustabile echipamentul poate fi asezat pentru operatori de diferite inaltimi.

La capitolul documente, echipamentul este ideal pentru scanarea documentelor mari, ce necesita o manipulare atenta, si nu pot fi tractate printr-un scanner obisnuit de planse. In domeniul cadastral, exista numeroase aplicatii pentru SMA Versascan 3650, iar anumite oficii de cadastru din Romania folosesc acest echipament in vederea digitializarii hartilor si schitelor vechi.

Usurinta de incarcare si descarcare a documentelor de pe suprafata de scanare este uimitoare. Daca la scannerele clasice manipularea era greoaie, blocajele dese si efortul operatorului foarte mare, in cazul de fata este atat de usor de incarcat si descarcat, incat un singur operator poate face toata munca.

In cazul pozelor, de diferite dimensiuni, acestea pot fi asezate mai multe pe platanul de scanare, iar printr-o singura scanare, combinatia de echipament si software va genera un fisier separat pentru fiecare poza in parte. Rezolutia optica de 600dpi va face ca toate detaliile sa fie clar vizibile.

SMA Versascan 3650 – pentru aplicatii industriale

Facilitatea V3D, Visual 3d, este o tehnologie care foloseste iluminari diferite in aceeasi captura, pentru a ilustra variatiile de structura ale unei suprafete scanate. Cu aceasta nou facilitate, puteti scana atat pagini de carte, dar mai ales obiecte cu suprafata usor variata. Ce inseamna in practica acest lucru ? Acest scanner poate fi folosit acum pentru verificarea calitatii in procesul de productie.

Astfel, se pot scana lemn, cauciuc, plastic, alte suprafete pentru a verifica ca in urma procesului de productie, ele ating standardele cerute. Aplicatii de la cauciucuri auto, placi electronic, placi industriale sau de ce nu, caractere braille, pot fi scanate pentru a asigura calitatea acestora in urma procesului de productie.

Proiecte realizate cu SMA Versascan 3650

Muzeul de Istorie al Suediei – Digitalizare fotografii