SMA Scanmaster 2

  • SMA ScanMaster 2 – scanare documente pana la A2 ( SMA Scanmaster 2 – A2+ in scanning size )
  • 1200 dpi rezolutie optica a imaginii ( SMA Scanmaster 2 up to 1200dpi optical resolution )
  • constructie robusta si fiabilitate in utilizare ( high reliability – built to last )
  • echipament usor de utilizat de catre operatori ( SMA Scanmaster 2 – user friendly

Description

Sma Scanmaster 2

Echipament ideal pentru scanarea cartilor sau altor documente legate cu dimensiune de pana la A2+. SMA Scanmaster 2 va ofera o rezolutie unica pe acest segment de piata, si anume 1200dpi. Datorita capului de scanare de inalta performanta, fiecare scanare poate reproduce si cele mai mici detalii ale documentului.

Mai mult, datorita iluminarii perpendiculare pe document, fiecare scanare va reprezenta o reproducere corecta a documentului, fara artefacte sau alte elemente care afecteaza celelalte scannere existente pe piata. Folosind o sticla speciala de aplatizare fizica a documentului puteti fi siguri ca ondularile documentelor, umbrele sau alte elemente cauzate de paginile incorect aplatizate vor disparea.

Rezultatul ? SMA Scanmaster 2 va face o scanare ireprosabila, chiar si la 1200dpi. Astfel, pe langa lucrarile la un standard de 300dpi, care sunt realizate cu o productivitate ridicata, veti putea scana si la 1200dpi, pentru lucrarile pretentioase, in care fiecare detaliu poate fi vazut ulterior.

Vreti sa scanati fara sticla ? Si acest lucru este posibil. SMA ScanMaster 2, ofera posibilitatea indepartarii sticlei fara a necesita unelte speciale. Pur si simplu se elibereaza clemele de strangere, iar echipamentul va functiona fara sticla.

Suportul de carte sustine carti si cu greutati de 20 de kg. Avand un suport de carte motorizat, puteti fi sigur ca utilizarea se va face usor, cu efort cat mai redus, oboseala putina si mai mult, productivitate ridicata. Mai mult, se poate atasa si un suport de carte suplimentar, care va permite sa scanati carti cu dimensiunea deschisa la A1. Astfel, cu o investitie mica, puteti realiza si acele lucrari rare, care va vor aduce un plus financiar sau macar va vor pune intr-o lumina buna in fata clientilor.

Nu in ultimul rand, sistemul de iluminare prezinta avantajul ca nu oboseste operatorul. Lumina este aproape imposibil de observat cu ochiul liber si mai mult, este asezata sub nivelul acestora. Un operator mai putin obosit va avea o productivitate crescuta sau cel putin mai mare decat un operator obosit.