Sma ScanMaster 1

  • SMA SCANMASTER 1 scanner pentru documente A1+ 914 x 620 mm ( Up to larger A1 – D size in scanning )
  • Cradle motorizat pentru documente pana la 25kg ( motorized cradle for documents up to 25kg or even more )
  • Scanner semi automat pentru productivitate ridicata ( SEMI AUTOMATIC scanning mode for increased productivity )
  • Scanner usor de folosit cu instruire de utilizare foarte redusa ( operator friendly scanner – very easy to learn for new operators )

Description

Sma SCANMASTER 1

Scanerul de carte Sma Scanmaster 1 este, probabil, cel mai benefic A1 scaner de carte de pe piață. Se ocupa cărți, ziare, fotografii, hărți, desene arhitecturale și orice alte originale legate sau nelegate ușor.

Desigur ca toate celelalte scanere de carte SMA, SMA SCANMASTER 1 poate fi operat total independent de condițiile de iluminare ambientală. Pe langa reducerea oboselii operatorilor, puteti fi sigur ca fiecare scanare se realizeaza la acelasi nivel de iluminare, rezultatul fiind de o calitate constanta si mai mult, foarte omogen.

Un beneficiu major este faptul că ochii operatorului nu sunt iritati de lumina. Datorita faptului ca aceasta este sub nivelul ochiilor si este aproape invizibila, operatorul nu va fi obosit de la utilizarea prelungita a echipamentelor.

Caracteristici cum ar fi deschiderea manuală sau automată a plăcii de sticlă, masă de vid, dispozitiv pentru a scana originalele transparente și un atașament pentru a scana cărți în formă de V sunt opționale disponibile.

Placa de sticlă a  SMA SCANMASTER 1  poate fi indepartata foarte usor, fara unelte speciale, in cazurile in care se doreste scanarea fara sticla.

SMA SCANMASTER 1 scanerul de carte surprinde originale la o rezoluție de până la 1200 dpi pe întreaga gamă de scanare. Mai mult, SMA SCANMASTER 1 scanerul de carte poate fi upgradat la scanare robotizate. Acest lucru este unic în industria de scanare a documentelor legate!

Recomandam SCANMASTER 1 pentru aplicatiile in care este necesara productivitate ridicata pentru documente mari dar si o calitate pe masura. Cu acest echipament, va concentrati la calitatea rezultatului intr-un timp de executie cat mai scurt. De asemenea, robustetea masinilor, face posibila utilizarea lor pe perioade indelungate, de multe ori in conditii mai putin prielnice de utilizare.

Praful, umezeala sau alte elemente daunatoare afecteaza mult mai putin un SCANMASTER decat celelalte echipamente de scanare de carti, deoarece echipamentele SMA sunt construite exact pentru astfel de conditii.