SMA Piccolo

Categories: ,

Description

SMA Piccolo 16/35

Gama de chipamente pentru developare microfilme Staude Piccolo, fie ca vorbim de varianta pentru role de microfilm pe 16mm sau 35mm, reprezinta solutia ideala de lucru cand vine vorba de medii de birouri, in care curentul trifazat si conexiunea la o sursa de apa continua si canalizare ar putea fi o problema.

Echipamentul functioneaza cu recipiente in care sunt depozitate apa si solutiile de chimicale necesare developarii microfilmelor. Viteza de developare este foarte buna pentru un echipament desktop, iar greutatea redusa a echipamentului inseamna ca acesta poate fi asezat chiar si pe o masa de birou.

Clientii acestui echipament sunt in general companii situate in cladiri de birouri, in care instalatiile sanitare sunt un bun comun al cladirii, si nu pot fi accesate in vederea conectarii aparatului la acestea. Mai mult, faptul ca acest echipament nu are nevoie de aceste facilitati, il face perfect cand nevoia de mobilitate este ridicata, iar developarea filmelor trebuie realizata la sediul clientului.