SMA 51 DAW

SMA 51

– Arhivare pe microfilm cu rola de 16mm sau 35mm
– Microfilmare de tip grayscale
– Accepta role de 300m
– Viteza de pana la 7200A4 duplex pe ora
– Rezistenta in timp de 500 de ani


Description

SMA 51 – Microfilm 35mm

Archive Writer, File Converter, Microfilm Plotter

Conversie a fisierelor digitale in format analogic, pe suport de microfilm 16mm si 35mm.

Arhivati-va documentele importante pe termen lung, pe un suport dovedit ca fiind rezistent pe perioade de peste 500 de ani. Microfilmul este independent de solutii software sau hardware.

Microfilmarea corecta a documentelor, garanteaza rezistenta acestui suport si implicit a informatiilor pe perioade de peste 500 de ani. Acesta nu poate fi alterat, modificat sau manipulat in sensul alterarii informatiilor continute.

SMA 51 poate microfilma imagini continute in fisiere de tip PDF, JPEG, TIFF, DOC, XLS etc, in modurile bitonal, grayscale sau chiar si color. Procesul de conversie este rapid, fiabil iar calitatea imaginii este exceptionala. Avand posibilitatea folosirii atat a rolelor de 16mm sau a celor de 35mm, echipamentul este un standard in sine in aceasta industrie. Dimensiuena documentelor ce pot fi microfilmate este variabila, de la documente de dimensiunea unei carti postale pana la desene tehnice sau chiar si harti.

Acestea din urma pot fi microfilmate doar pe role de 35mm si in modul grayscale sau color. Astfel, echipamentul SMA 51 este singurul ce poate realiza cu succes aceasta cerinta.

Sistemul include o statie de lucru PC si un sistem de operare care se ocupa de managementul fisierelor incarcate. Modalitatea de comunicare cu PC-ul este standard, implicit echipamentul functioneaza cu orice computer aflat in acest moment pe piata.

SMA 16 poate fi dotat optional cu un upgrade pentru microfilmarea pe role de 35mm.

Echipamentul lucreaza impreuna cu un procesor pentru developarea filmelor.