SMA 105

SMA 105

– Arhivare pe microfise
– Microfilmare de tip grayscale
– Cel mai rapid echipament de acest tip
– Ideal pentru aplicatii medicale si nu numai
– Rezistenta in timp de 500 de ani


Description

SMA 105 – Microfise

Archive Writer for Microfiche – COM system

Arhivarea documentelor esentiale, pe termen indelungat, cu eform minim si costuri reduse, pe suport garantat in privinta manipularii si rezistenti sale in timp.

SMA 105 produce copii analogice a informatiilor digitale si a documentelor. Nu mai este nevoie de migrare a arhivei electronice, microfilmul este independent in totalitate de software si hardware.

Microfisa realizata in mod corect, cu echipamentul SMA 105, si pastrat in conditii corecte ( a se vedea categoria cabinete de microfilm si microfise ), are o viata estimata la peste 500 de ani. In acelasi timp, aceasta este ferita de interventia persoanelor nedorite si a hackerilor, fiind imposibil de falsificat sau alterat.

SMA 105 poate realiza microfise din fisiere de tip PDF, JPEG, DOC, XLS etc, in modul bitonal, grayscale sau color. Conversia se realizeaza foarte rapid, documentele ce pot fi salvate pe microfise fiind documente generale, contabile, financiare, legale, carti, manuscrise etc. Dupa ce fisierele sunt incarcate in software-ul echipamentului, acesta functioneaza fara interventie umana. Tot procesul dureaza mai putin de 2 minute.