Panasonic KV-S7075C

Productiv si versatil
Viteza de 95 ppm / capacitate ADF de 200 de coli A4 / A3
incorporata in unitatea de scaner A3
Potrivit pentru scanarea documentelor foarte lungi
software de captura pachet : RTIV


Description

KV-S7075C este un scanner A4/A3 versatil si productiv,  potrivit pentru scanarea unor volume mari de documente.

ergonomie
Panasonic KV-S7075C ofera optiunea de a scana pe platanul lui, pana la marimea unui A3. Modul de  hartie foarte lunga poate fi folosit pentru a scana documente lungi. Panasonic KV-S7075C este mai usor de utilizat,operatorul fiind  capabil sa introduca  documente  de diferite dimensiuni si grosimi, prin intermediul stanga, centru sau dreapta functia de aliniere lot.

caracteristici
Panasonic KV-S7075C este livrat cu software-ul de captare RTIV si este dotat cu functii automate de prelucrare a imaginii, inclusiv sortarea automata bazate pe B & W / diferentiere Culoare, indepartarea pagina goala, decupare, etc.

Cu built-in unitate scaner A4, capacitatea de multi-cultura Panasonic KV-S7075Coffers; mai multe documente pot fi plasate pe platan  simultan, simplificand decuparea fiecarui document. Modul de separare de 2 pagini este de asemenea disponibil; acest lucru permite operatorului sa automatizeze separarea paginii intr-o carte de scanare de pe platan.

Performanta
Cu o viteza de scanare de 95 ppm, de o capacitate de 200 de ADF coli A4 si un detector de alimentare dublu cu ultrasunete, Panasonic KV-S7075C  poate gestiona o medie de pana la 20.000 de pagini pe zi.