Panasonic KV-S5055C

Standard A4 si scanare A3
Viteza de 90 ppm / capacitate ADF de 200 de coli A4 / A3
senzor automat si curatarea panoului
A4 unitate scaner disponibil ca optiune
Pachet software de captura : Image Capture Plus


Description

Scanerul de documente KV-S5055C Panasonic combina versatilitatea si performanta. Acesta este capabil de manipularea unui volum mare de documente in mod fiabil, cu o calitate a imaginii remarcabila.

ergonomie
Panasonic pachet software KV-S5055C include Image Capture Plus, care poate simplifica lucrari complexe de scanare prin configurarea sarcinilor de scanare repetitive. scanarea documentelor este simplificata si accesibila pentru toti utilizatorii.

caracteristici
Panasonic KV-S5055C permite scanarea unui  volum mare de documente A4 / A3 cu usurinta. Cu mecanismul de alimentare cu hartie “ToughFeed”, Panasonic KV-S5055C ofera scanare  de incredere. Acest mecanism de alimentare inovator permite detectarea documentelor grupate, de alimentare dubla. Acesta are chiar o si un buton “Double Feed Skip” .

Pentru o calitate a imaginii ireprosabila, pachetul software KV-S5055C Panasonic include Image Capture Plus.
Panasonic KV-S5055C ofera un platan de scanare A4  disponibil ca si optiune.

Performanta
Panasonic KV-S5055C este capabil de a gestiona o medie de pana la 10.000 de pagini / zi, din cauza vitezei sale de scanare a 90 ppm si a capacitatii sale ADF impresionant de 200 de coli. Panasonic KV-S5055C este potrivit pentru scanarea documentelor lungi (de pana la 30 metri), folosind modul de hartie extrem de lunga.