Panasonic KV-S4085CW

Productive si de incredere
Viteza de 100 ppm / capacitate ADF de 300 de coli A4 / A3
Mecanismul de alimentare cu hartie de inalta performanta : ” Alimentare dur ‘ ‘ functie
de detectare a alimentarii duble cu ultrasunete
software de captura pachet : RTIV


Description

Panasonic KV-S4085CW este un scaner de documente productiv, permitandu-va pentru a scana documente A4 / A3 de diferite dimensiuni si grosimi.

Performanta
Cu o viteza de transfer de 100 ppm, de o capacitate de 300 de ADF foi si o functie de ultrasunete dublu de detectare a alimentarii duble , Panasonic KV-S4085CW poate gestiona o medie de pana la 40.000 de pagini pe zi. Pentru o performanta imbunatatita, Panasonic KV-S4085CW este echipat cu un mecanism de “alimentare Tough”, care sa garanteze alimentarea efectiva si ¬†protectia documentelor cu detectare de alimentare dubla cu ultrasunete, de detectare a documentelor grupate si control inteligent de manipulare a hartiei.

ergonomie
Datorita designului sau robust, Panasonic KV-S4085CW este capabil de manipularea unui numar mare de documente eficient. Butonul de scanare la Panasonic KV-S4085CW face ca scanarea sa fie rapida si usor de inceput.

caracteristici
Cu software-ul inclus, RTIV, Panasonic KV-S4085CW este dotat cu functii de procesare a imaginii: extindere, de reglare a pragului dinamic, de reducere a zgomotului, trunchiere si Deskew automat, de indepartare a frontierei, indepartare pagina goala, detectarea paginilor separate, etc. caracteristici suplimentare, cum ar fi controlul lungime, detectie de coduri de bare, modul de hartie extra-lunga, etc. optimiza eficienta scanerului.