Panasonic KV-S4065CW

Productive si de incredere
Viteza de 80 ppm / capacitate ADF de 300 de coli A4 / A3
Mecanismul de alimentare cu hartie de inalta performanta : ” Alimentare dur ‘ ‘ functie
de detectare a alimentarii duble cu ultrasunete
software de captura pachet : RTIV


Description

Panasonic KV-S4065CW este un scaner de documente productiv, permitandu-va pentru a scana documente A4 / A3 de diferite dimensiuni si grosimi.

ergonomie
Datorita designului sau robust, Panasonic KV-S4065CW este capabil de a manipula un numar mare de documente eficient. Butonul de scanare la Panasonic KV-S4065CW face ca scanarea sa fie rapida si usor de inceput.

caracteristici
Panasonic KV-S4065CW este echipat cu un mecanism de “alimentare Tough”, care sa garanteze alimentarea efectiva si ¬†protectia documentelor cu detectare de alimentare dubla cu ultrasunete, de detectare a documentelor grupate si control inteligent de manipulare a hartiei.

Cu software-ul inclus, RTIV, Panasonic KV-S4065CWis dotat cu functii de procesare a imaginii: marire, Thresholding dinamic, de reducere a zgomotului, decupare si deskew automat, eliminarea frontierelor, indepartarea pagina goala, detectarea paginilor separate, etc. Alte caracteristici, cum ar fi controlul lungimii, detectarea de coduri de bare, modul de hartie extra-lunga, etc. optimizarea eficienta a scanerului.

Performanta
Cu o viteza de scanare de 80 ppm, de o capacitate de 300 de ADF foi si o functie de ultrasunete de  detectare a alimentarii duble, Panasonic KV-S4065CW poate gestiona o medie de pana la 20.000 de pagini pe zi.