Panasonic KV-S2087

scaner de mare viteza compact si durabil
Viteza de 85 ppm capacitate / ADF de 200 de coli A4
Scaneaza foi subtiri si groase , prospecte, carduri si alte documente de diferite dimensiuni si grosimi .
User -friendly : alimentat prin portul USB 3.0 si conectandu- software de scanare pachet
Panasonic Image Capture Plus


Description

Scanarile Panasonic KV-S2087 ating o viteza de 85 ppm / 170 ipm. Acest lucru va permite sa convertiti rapid formularele de comanda, facturi, rapoarte de vanzare si alte documente de mare volum, de diferite dimensiuni si grosimi in date. Cu aceeasi viteza si durabilitate ca un scaner A3 KV-S2087 amelioreaza personalul biroului in mare parte munca neplacuta de scanare.

ergonomie
KV-S2087 este compact si are o amprenta mica. Aceasta va permite sa-l amplasati in apropierea biroului dvs., este usor de mutat si satisface nevoile de scanare ale oricarui birou.

caracteristici
Prin utilizarea a doua tipuri de sisteme de transport – U-turn si drepte – KV-S2087 este capabil de a scana foi subtiri si groase, brosuri, carti si alte documente.

Sistemul de transport poate fi comutat printr-o simpla operare a unei parghii de o parte, pentru scanarea rapida si usoara a unei game largi de documente.

Performanta
Panasonic KV-S2087 este capabil de a scana pana la 85 de pagini pe minut. Pana la 200 de pagini A4 pot fi stabilite intr-un singur ciclu. Aceasta elimina necesitatea de a introduce parametrii de scanare de fiecare data, si aduce o eficienta mai mare la scanare.