Panasonic KV-S1046C / KV-S1065C

Versatil si compact
Viteza de 45 ppm capacitate / ADF de 75 de coli A4
A4 unitate scaner disponibil ca optiune
Potrivit pentru scanarea documentelor lungi (pana la 2,54 m )
Software-ul inclus : Image Capture Plus


Description

Scanerul de documente Panasonic KV-S1046C A4 este compact, de incredere si inzestrat cu caracteristici, facandu-l ideal pentru manipularea unor volume mari de documente in timpul unei zile.

ergonomie
Panasonic KV-S1046C este un scaner compact, conceput pentru a economisi spatiu. Butonul de scanare este simplu de utilizat si va permite sa incepeti scanarea imediat, fara a fi nevoie de pre-incalzire. Panasonic KV-S1046C este potrivit pentru scanarea unor pachete cu documente mixte (carduri rigide si documente lungi).

caracteristici
Panasonic KV-S1046C prezinta un mecanism de alimentare de incredere: rolele se rotesc independent si se reduce inclinarea documentelor.

Scanerul este adecvat pentru gestionarea de pagini de diferite grosimi simultan ca urmare a documentelor de separare cu role de prevenire. Panasonic KV-S1046C dispune de o functie de detectare a imaginii disparute. In cazul in care o imagine scanata lipseste, procesul de scanare se opreste in mod automat. Utilizatorul poate decide ulterior sa scanati din nou, sau pentru a continua scanarea asa cum este. Panasonic KV-S1046C este, de asemenea, inzestrat cu functii de procesare a imaginii avansate (filtrare culoare, de corectie gamma, auto-separare, de reducere a zgomotului, etc.) pentru o calitate optima a scanarii. luminozitatea imaginii scanate si contrastul sunt reglate in mod automat.

Performanta
Cu o viteza de transfer de 45 ppm, o capacitate ADF de 75 de coli A4 si un detector de alimentare dubla cu ultrasunete, Panasonic KV-S1046C este capabil de a gestiona o medie de 4000 de pagini pe zi.