Panasonic KV-S1027C / KV-S1057C

scaner de documente versatil , robust si compact . Ideal pentru operatiunile de receptie .
Viteza de 45 ppm capacitate / ADF de 100 de coli A4
scanare pasaport, scanarea cartilor de identitate , One tactil , instrument de intretinere de la distanta
Interfata USB 3.0
Software-ul inclus : Panasonic Image Capture Plus


Description

Dimensiunea redusa a  KV-S1027C permite plasarea acestuia  in mod convenabil in spatiile inguste a unui  birou, cum ar fi birouri de receptie, camere de asteptare pentru pacienti sau clienti.

ergonomie
Cu un design compact si elegant si cea mai noua interfata de generare USB 3.0, KV-S1027C se potriveste perfect cerintelor pentru timp real, rapid si servicii exacte. Punandu-l in zonele de receptie – cum ar receptia unei banci sau a zonei de inregistrare a pacientilor la un spital – clientii pot scana rapid si usor scana carti de identitate, pasaportul pacientului, cereri si alte documente a unui client.

caracteristici
KV-S1027C este echipat cu o gama completa de caracteristici, cum ar fi scanarea de inalta viteza duplex, mecanism de alimentare cu hartie de incredere, multi-size si lot de scanare multi-document operare cu o singura atingere, detectarea inteligenta a alimentarii duble, recunoasterea de coduri de bare, instrument de intretinere, Auto examinare / auto Rescanare.

Panasonic KV-S1027C are o unitate de scanare (Panasonic KV-SS081), disponibila ca optiune.

Performanta
KV-S1027C este capabil de a gestiona o medie de pana la 4000 de pagini pe zi, din cauza vitezei sale de transfer de 45 ppm, capacitatea sa ADF 100 de coli A4.