Kofax VRS Elite

Beneficii Kofax VRS Elite

  • Imbunatateste acuratetea scanarilor pentru a facilita OCR si ICR
  • Reduce timpul de pregatire a documentelor inaintea scanarii
  • Recuperare rapida a investitiei prin cresterea productivitatii
 Kofax VRS Elite examineaza automat documentele si aplica modificarile corecte in vederea obtinerii unor imagini scanate de cea mai buna calitate. Utilizand acest software veti putea beneficia de “un operator electronic” care se ocupa cu tratarea si imbunatatirea celor mai dificile documente in vederea obtinerii unei imagini de cea mai buna calitate.
Category: Tags: ,

Description

Monitorizare status echipament

Monitorizati echipamentele intr-un mod proactiv. Administratorul este alertat de eventuale probleme ce pot afecta calitatea imaginii, productivitatea, lampi pe cale sa cedeze, alimentare multipla sau uzura a rolelor.

Licentiere centralizata

Licentele Kofax VRS Elite, pot fi administrate centralizat si descentralizat. Aceasta facilitatea usureaza semnificativ managementul mediului de scanare.

Rotire inteligenta

In functie de analiza softwareului, Kofax VRS Elite stie sa corecteze automat orientarea oricarui document, astfel documentele din loturi nu trebuie aranjate si pregatite inaintea scanarii, ci pot fi asezate in alimentator in orice pozitie pentru a mari productivitatea.

Curatare inteligenta a imaginilor

Obtineti imagini curate si precise chiar si din cele mai deteriorate documente, cum ar fi schite, hartie mototolita sau hartie securizata.

Eliminare gauri perforator

Gaurile negre din scanari ca rezultat al perforarii documentelor in prealabil, sunt acum o chestiune a trecutului. Kofax identifica aceste gauri si le elimina automat.

Stergere pagini albe

Fie ca scanati simpla fata sau duplex, aceasta facilitate elimina automat paginile albe din scanari.

Imagini perfecte

Obtineti imaginile corecte mai repede ca inainte. Procesarea ulterioara va fi minima, iar procesul de extragere si OCR va fi mult mai productiv ca inainte.

Usurinta in utilizare

Apasati Scan si lasati Kofax VRS Elite sa faca restul operatiunilor, fara a mai fi nevoie de un operator care sa intervina in aplicarea unor filtre speciale de imbunatatire a imaginilor

Instalare centralizata

Administreaza, distribuie si instaleaza Kofax VRS Elite de pe un computer sau server central, folosind un wizzard de instalare standard. Aplicare simpla a patch-urilor si update-urilor.

Administrare si profilare centralizata

Adaugarea noilor profile sau administrarea acestora se poate realiza centralizat, pentru aplicarea si mentinerea unor standarde riguroase la nivelul intregii operatiuni de scanare.

Detectie automata a culorii

Detectati si retineti in mod automat paginile sau detaliile color in loturi amestecate, fara a fi nevoie sa pregatiti documentele in prealabil pentru aceasta operatiune.

Atenuare culoare

Fondul problematic al unor  documente poate fi normalizat sau chiar inlocuit cu alb, in cazul in care acest lucru ar putea creste productivitatea procesului de recunoastere.

Indreptare si cropping automat

Indreptarea paginilor si cropping-ul perfect este una din facilitatile cele mai importante ale acestui software. Aceste operatiuni reprezinta fundamentul procesului de scanare, insa ele pot fi problematice si mari consumatoare de timp, in cazul in care nu se foloseste Kofax VRS Elite.

Imbunatatiti procesul de recunoastere

Acuratetea OCR si ICR depinde semnificativ de calitatea scanarilor. Kofax VRS este un produs recunoscut pentru rate mari de acuratete cand vine vorba de imagini procesate si ulterior OCR-izate.

Scanati la viteze maxime

Toate functionalitatile oferite de Kofax VRS Elite functioneaza la capacitate maxima, fara a incetini echipamentele de scanare, indiferent de modul de scanare sau interfata de conexiune, ISIS ori TWAIN.

Imagini usor de manipulat

Facilitatile de curatare a fondului, de eliminare a zonelor hasurate, fac ca dimensiunea fisierelor procesate sa fie foarte redusa. Astfel timpii de transfer a imaginilor se reduc foarte mult, implicit se usureaza si manipularea acestora.