Kofax Express

Software performant de scanare

Noul Kofax Express ofera toate facilitatile necesare pentru captura rapida a documentelor. Compatibilitatea cu majoritatea scannerelor de pe piata, modele noi si modele vechi, solutia de captura inteligenta permite scanarea, impartirea si divizarea documentelor pe loturi, captura campurilor dorite si bineinteles engine-ul Kofax VRS, cel mai puternic procesor de imagini de pe piata.

Scaneaza mai usor loturi de documente

Kofax Express usureaza procesul de scanare, organizare si stocare a documentelor. Vitezele de captura permit abordarea atat a loturilor mici si mari de documente, in cel mai scurt timp posibil. Usor pentru incepatori, dar cu facilitati nenumarate chiar si pentru profesionisti. Kofax va aduce ruta expres pentru scanarea documentelor.

 

Category: Tags: ,

Description

Calitate superioara a imaginii cu Kofax Express

Tehnologia SmoothView™, incorporata in kofax express permite manipularea mai multor documente cu usurinta. Identificati, inlocuiti, mariti, micsorati, rotiti sau schimbati ordinea imaginilor in document, in nenumarate moduri. Si toate acestea cu un lot de documente. Cu tehnologia Kofax VRS inclusa, imaginile dumneavoastra vor arata mai bine decat documentul original, fara modificari semnificative sau scanari de test.

Rescan inteligent prin Kofax Express

Cand o pagina a fost scanata cu un colt indoit, sau un post it a fost uitat pe imagine, sau din orice alt motiv o rescanare este impusa, facilitatea “Pointland-Click Rescan” face procesul sa fie fara efort. Insereaza documentul la pozitia sa in lot prin rescanare, fara sa fie nevoie sa rescanati intregul lot. Alegeti locul unde doriti sa inserati documentul, apasati butonul mouseului si rescanati pagina dorita.

Separarea flexibila a documentelor

Kofax expres poate separa grupuri de documente in mod automat, eliminand nevoia de a scana fiecare grup in parte. Incarcati toate documentele in alimentatorul automat ( ADF ), iar Kofax Express va imparti lotul conform specificatiilor dumneavoastra, folosind pagini patch-code, bar-code sau chiar si pagini albe. In acest mod productivitatea creste prin eliminarea timpilor morti, si functionarea continua a scannerului.

Functie Hot-Folder

Kofax Express poate procesa in mod automat imagini precum TIFF, BMP, JPEG sau chiar si PDF, uploadate intr-un hot folder sau mai exact folder “urmarit” de software. Astfel, operatorul se poate ocupa de pregatire, scanare sau chiar si preluare documente, fara sa mai fie nevoie sa creeze job-uri manual. Mai mult, folderul poate primi documente din diferite surse ( fax, email, alte surse ), realizandu-se un efect de depozitar.

Post procesare a imaginilor

Daca in timpul scanarii, Kofax Express identifica un document cu o calitate indoielnica, si pe care nu-l poate transforma intr-un format lizibil in mod automat, acesta nu opreste scannerul din operare, ci continua scanarea, trimitand imaginea spre inspectie manuala ulterioara. Astfel, beneficiile de productivitate sunt imense, iar rezultatul ramane la cea mai inalta calitate, fiind adjustat ulterior prin Kofax VRS Corrections.

Compresia imaginilor

Compresia imaginilor este un element critic in procesul de scanare. Captura unor imagini clare si precise, in mod color, dar in acelasi timp mentinand dimensiunea unui fisier monocrom este o necesitate reala in zilele noastre. Un fisier mic ca dimensiune, imbunatateste productivitatea procesului de captura, si nu in ultimul rand imbunatateste accesibilitatea utilizatorilor la respectivele documente. Mai mult, costurile cu stocarea se reduc semnificativ.