Kofax Capture

Software de scanare documente și de captare a datelor din documente
Kofax Capture poate captura documente pe hârtie sau digitale structurate (formulare, comenzi, etc.), extrage date și integrarea acestora în sistemele informatice (ERP, ECM, BPM și fluxuri de lucru), precum și aplicații de business

Category: Tags: ,

Description

Flexibilitate cu Kofax Capture

Kofax Capture procesează toate documentele din mai multe surse: scanere, MFP, fluxurile de imprimare, e-mail, fax, fișiere și servicii web. Fie la sediul companiei dumneavoastra, o filială străină sau de la domiciliu, acesta nu a fost niciodată mai ușor și mai rapid pentru a integra informații din documentele la baza de date sau procese de afaceri.

Versatilitate 

Folosind tehnologia si browser-ul client, organizațiile pot implementa și gestiona stațiile de validare a datelor de la distanță în timp ce reduce costurile de prelucrare și de posesie. Kofax Capture este în măsură să se ocupe de toate volumele (de la câteva sute la câteva milioane de documente) și să evolueze în funcție de nevoile dvs. de afaceri.

Indexare și integrare

Kofax Capture permite indexarea rapidă și flexibilă a documentelor și extragerea exactă a datelor, fie sub formă de formă de text, coduri de bare, scris de mână sau caseta de selectare imprimate, indiferent de sursa și formatul. îndepărtarea de fundal, Thresholding casetă de selectare și de îmbunătățire a zonelor specifice sunt toate procesele automate care asigură extragerea datelor fără erori. Și, asociată cu clasificarea automată în funcție de aranjamentul și suport pentru arhivare, sarcini manuale sunt reduse la minim, creșterea productivității. Cu peste 140 de conectori disponibili, Kofax Capture se integrează perfect cu majoritatea aplicațiilor industriale și ERP, ECM, BPM și soluții de flux de lucru.

Cu zeci de module plug-and-play, pot fi personalizate pentru a satisface procesele companiei dvs. specifice. Kofax Capture este, de asemenea, disponibil într-o versiune Enterprise, oferind disponibilitate ridicată, recuperarea incidente pentru instalații critice și conformitatea cu cerințele de debit.
Deschis la toate documentele, eficient, automatizat, personalizabil și integrat cu sistemul de date, Kofax Capture este solutia software care va aduce eficiență, productivitate și economii substanțiale de costuri pentru organizație.