Kodak PS50 / PS80

scaner versatil foto de mare viteza
Viteza de 50 fotografii / minut / capacitate ADF de 50 de foi sau 25 de fotografii
Glace d expunere A4 ou A3 en optiune
Productivitate : imagistica duplex simultana
Software-ul inclus : Kodak Picture Saver

Categories: , Tag:

Description

Scanerul foto Kodak Picture Saver PS50 este potrivit pentru scanare de fotografii, carti de identitate, carduri in relief si carduri de asigurare pana la format A4.

Ergonomie
Cu un design compact, Kodak Picture Saver PS50 se va potrivi in orice mediu de lucru. Este foarte versatil si are o unitate optionala de scaner A3 sau A4 pentru documente supradimensionate, fragile sau legate.

Caracteristici
Kodak Picture Saver PS50 este dotat cu functii automate: eliminarea efectului de ochi rosii, deskew, realinierea automata, rotire a imaginii (manuale si automate), ascutire a imaginii (post-scanare), instrumentul de curatare a imaginii pentru a optimiza calitatea imaginii captate prin reducerea efectelor care factorii de mediu, cum ar fi praful, poate provoca. O unitate de platforma A3 optionala este disponibila pentru scanarea documentelor specifice (de mari dimensiuni, legate si fragile).

Pacheltul Kodak Picture Saver software PS50 include software de scanare Kodak Picture Saver. Acesta dispune de o navigare usoara cu ajutorul pictogramelor si o interfata intuitiva, oferind o gama larga de setari:
– Stabilirea de scanare schimbare la mijlocul de locuri de munca
– “One-up” optiune de vizualizare pentru o vedere mare a imaginii pentru a evalua calitatea si sa aplice toate corectiile necesare
– Iesire la CD / DVD-uri / unitati USB portabile / Kodak CD-uri cu imagini
– “Smart Touch” functionalitate permitandu-va atribuiti comenzi rapide-un buton de sarcini comune de scanare pentru a simplifica operatiunile.

Performanta
Kodak Picture Saver PS50 este potrivit pentru scanarea la o viteza de 50 de fotografii pe minut si ofera un ADF, cu o capacitate de 50 de coli A4 continand 25 fotografii.