Kodak Ngenuity

Productive and versatile
Speed 90 ppm in B&W / ADF capacity of 700 A4/A3 sheets
Suitable for scanning mixed documents: rice paper, plastic cards, card, photos,
User-friendly interface
Bundled software: VRS Professional
Productiv si versatil
Viteza de 90 ppm in B & W / capacitate ADF de 700 de coli A4 / A3
Potrivit pentru scanarea documentelor combinate : hartie de orez, carduri de plastic , carduri , fotografii ,
Interfata prietenoasa
Software-ul inclus : VRS Professional


Description

Kodak Ngenuity 9090DB este un scaner productiv, versatil, care va ajuta in a gestiona volume mari de scanare.

Performanta
Kodak Ngenuity 9090DB este capabil de manipulare o medie de pana la 90.000 de pagini pe zi din cauza vitezei sale nominala de 90 ppm in B & W, capacitatea sa ADF de 700 de coli A4 / A3 si detector de ultrasunete de alimentare dubla. “Multifeed Ignore” tehnologie permite forta scanerul pentru a accepta imagini scanate si sa continue sa scaneze sau avertiza scanerul in avans pentru a accepta un document de prost aliniate. Sistemul “Ignore de marimea” va permite sa scanati documente speciale care scanerul altfel ar considera ca mai multe pagini.

Ergonomie
Kodak Ngenuity 9090DB este un scaner de documente versatil potrivit pentru procesarea documentelor combinate: hartie de orez, carduri de plastic, carduri, fotografii, etc (pana la 32 cm grosime si 200 cm lungime).

Hartia poate fi alimentata in doua moduri diferite: prin intermediul unui traseu rotativ sau o cale dreapta pentru documentele care nu sunt potrivite pentru o calea rotativa. Kodak Ngenuity 9090DBis este usor de utilizat, deoarece ofera posibilitatea de a automatiza lucrari de scanare de rutina.

Caracteristici
Kodak Ngenuity 9090DB include porturi USB 2.0 si SCSI 3 pentru a se asigura usurinta de utilizare. Pachetul software profesional VRS este dotat cu functii de procesare a imaginii, cum ar fi detectarea automata a culorilor, indepartarea paginilor goale, orientare automata etc.