Kodak i5850

inalta performanta si calitate inalta a imaginii
Viteza de 210 ppm / capacitate ADF de 750 de coli A4 / A3
Imprinter ( Frontside – prescanare / Reversul – Postscan )
Patch cititor de cod / Culoare Toggle patch
incorporat ecran tactil


Description

Kodak i5850 este un scanner de mare viteza, de inalta performanta, ideal pentru scanarea unor volume mari de documente A4 / A3.

Performanta
Kodak i5850 este capabil sa manipuleze volume de documente nelimitate, datorita vitezei de debit de 210 ppm, capacitatea sa ADF de 750 coli A4 / A3 si detector de ultrasunete de alimentare dubla. Kodak i5850 este instrumentul de productie perfect.

Ergonomie
Kodak i5850 dispune de un ecran tactil care simplifica interactiunile cu scanerul. Tastele functionale configurabile minimizeaza interventia utilizatorului, economisind timp si imbunatatind precizia lucrarilor de scanare repetitive si complexe.

Kodak i5850 este potrivit pentru scanarea tuturor tipurilor de documente mixte pana la formatul A3, si chiar si pentru lungimi de pana la 4,8 m in modul document lung.

Kodak i5850 dispune de toate instrumentele pentru prelucrarea automata cae sa imbunatateasca calitatea scanarii, pentru a optimiza predarea si a asigura continuitatea productiei: Perfect Page, blur, stivuirea controlata, de detectare a culorilor, realiniere, deskew, indepartarea pagina goala, orientare automata etc.