Kodak i5200 / i5600

inalta performanta si calitate inalta a imaginii
Viteza de 140 ppm / capacitate ADF de 750 de coli A4 / A3
taste functionale configurabile
incorporat ecran tactil
prelucrare automata a imaginii


Description

Kodak i5200 este un scanner de mare viteza, de mare volum, ideal pentru satisfacerea nevoilor intreprinderilor in termeni de viteza si volum.

Performanta
Kodak i5200 este capabil de manipulare volume de documente nelimitate, datorita vitezei de debit de 140 ppm, capacitatea sa ADF de 750 coli A4 / A3 si detector de ultrasunete de alimentare dubla. Kodak i5200 este instrumentul de productie perfect.

Ergonomie
Kodak i5200 dispune de un ecran tactil care simplifica interactiunile cu scanerul. Tastele functionale configurabile minimizeaza interventia utilizatorului, economisind timp si imbunatatind precizia lucrarilor de scanare repetitive si complexe.

Kodak i5200 este potrivit pentru scanarea tuturor tipurilor de documente mixte pana la formatul A3, si chiar si pentru lungimi de pana la 4,8 m in modul document lung.

Caracteristici
Kodak i5200 dispune de toate instrumentele pentru prelucrarea automata cae sa imbunatateasca calitatea scanarii, pentru a optimiza predarea si a asigura continuitatea productiei: Perfect Page, blur, stivuirea controlata, de detectare a culorilor, realiniere, deskew, indepartarea pagina goala, orientare automata etc.