Kodak i4250 / i4650

Rapid si de incredere , amprenta foarte mici in clasa si montajul
Viteza de 110 ppm / capacitate ADF de 500 de coli A4 / A3
Noul panou de control mai mare pentru a imbunatati productivitatea personalului , protectia inteligent de documente, de recuperare multifeed nou si hranire documentelor imbunatatit, incorporat in citirea codurilor de bare
Plug & Play USB 3.0
Software-ul inclus : Kodak Capture Pro Limited Edition


Description

Noile scanere din seria i4x50 sunt in principal foarte productive. Vitezele de prelucrare au fost modernizate, care sa le permita sa se ocupe de volume mai mari. Noi caracteristici suplimentare, Kodak i4250, cum ar fi protectia inteligenta multifeed, sunt acum disponibile.

Ergonomie
Noul panou de control ofera o imagine mai clara a functiilor si starea de a imbunatati productivitatea. Cu noua optiune de recuperare multifeed interactiva, manipularea multifeeda devenit mai usoara ca niciodata.
Citirea de coduri de bare incorporat, la nivelul driver permite recunoasterea si transmiterea de pana la patru valori de coduri de bare pe pagina direct in aplicatii de afaceri.

Caracteristici
Kodak i4250 este livrat cu software-ul Kodak Capture Pro Edition Limited, care permite scanerului sa-si pastreze o viteza nominala maxima cu functii esentiale, cum ar fi orientarea automata, realinierea automata si detectarea deskew-ului.

Inteligenta Protectie de documente detecteaza capse, agrafe sau alte blocaje care pot incetini scanarea ta lucru care contrinuie la cresterea fluxului si a productivitatii. IDP monitorizeaza starea de hartii scanate, “asculta” pentru sunetul de indoire hartie si opreste scanerul in mod automat. Acest lucru evita in mod eficient potentialul de deteriorare a documentului. Materiale groase, cum ar fi dosare de carton si de fisiere, plus documente foarte lungi trec rapid prin scaner gratie traseului hartiei fara indoire.

Performanta
Kodak i4250 este capabil sa manipuleze o medie de pana la 40.000 de pagini pe zi, din cauza vitezei sale de transfer de 110 ppm, capacitatea sa ADF de 500 de coli, prin utilizarea de detectare interactiv multifeed.