Kodak i4200 / i4600

Usor de utilizat si versatil
Viteza de 100 ppm / capacitate ADF de 500 de coli A4 / A3
Interfata prietenoasa : integrat functia SmartTouch
Unitatea de scaner disponibil ca optiune
Software-ul inclus : Kodak Capture Pro Limited Edition


Description

Kodak i4200 Scanerul document Plus combina performanta si versatilitatea, permitandu-i sa se ocupe de volume mari de documente pe hartie A4 / A3.

Ergonomie
Cu un design ergonomic si alegerea intre o cale dreapta sau U-turn, i4200 Plus garanteaza simplitatea Kodak si eficienta pentru operatori. Functia Smart Touch ii permite sa automatizeze lucrari de scanare de rutina si incepe scanarea prin intermediul unui singur buton. Kodak i4200 Plus poate potrivi intr-un mediu desktop, datorita designului ergonomic: este scanerul cel mai compact din clasa sa.

Caracteristici
Kodak i4200 Plus este livrat cu software-ul Kodak Capture Pro Edition Limited, care permite scanerului sa-si pastreze o viteza nominala maxima cu functii esentiale, cum ar fi orientarea automata, realinierea automata si de detectare a deskew.

SurePath Sistemul de manevrare a hartiei asigura functii avansate de intrare si de iesire de document, cresterea performantei si reducerea timpilor de pregatire. O unitate de platforma A3 optionala este disponibila pentru scanarea documentelor specifice (de mari dimensiuni, legate si fragile).

Performanta
Cu o viteza de 100 ppm, de o capacitate ADF de 500 de coli A4 / A3 si detectarea alimentarii duble cu ultrasunete, The i4200 Kodak Plus este capabil sa manipuleze o medie de pana la 30.000 de pagini / zi. Pentru versatilitate si mai mare, unitati A4 sau A3 sunt disponibile ca optiune.