Kodak i3250 / i3450

Productiv si compact
Viteza de 50 ppm / capacitate ADF de 250 de coli A4 / A3
Dimensiune integrat A4 platou si drept sau calea de hartie U-turn
Software-ul Kodak Capture Pro Limited Edition , Kodak Perfect Page si SmartTouch


Description

Kodak i3250 este o mare viteza, scaner de documente compact si productiv, ideal pentru prelucrare a documentelor cu volum mare.

Ergonomie
Kodak i3250 este potrivit pentru scanarea unui numar mare de documente mixte pana la format A4 / A3, cu functia de traseu drept al hartiei sau U-turn. Indiferent de dimensiunea documentului, calitatea grosime sau de hartie, tava de iesire este usor sa se adapteze si permite o recuperare eficienta a documentelor.

Caracteristici
Cu panoul de control inteligent Touch si ecranul LCD grafic, procedurile de rutina repetitive sunt simplificate si mai putin consumatoare de timp. Este de asemenea posibil de a scana catre diverse destinatii: PDF, Sharepoint, Evernote, dosar, e-mail sau imprimanta.
Kodak i3250 este dotat cu functii de procesare a imaginii: deskew, decupare, realiniere, detectarea culorilor, detectarea pagina goala, netezirea, orientare automata etc.

Kodak i3250 este echipat cu detector de capse cu caracter obligatoriu,pentru evitarea blocajelor de hartie. Integrat flatbed A4 va permite sa scanati documente direct specifice (mare, legate si fragile). O unitate de scaner A3 si un printer spate lateral de asemenea, sunt disponibile optional.

Performanta
Cu o capacitate de 250 de ADF foi, o viteza de scanare de 50 ppm si de detectare a alimentarii duble cu ultrasunete, The i3250 Kodak este capabil sa manipuleze o medie de pana la 15 000 de pagini pe zi. Dubla iluminare cu LED-uri garanteaza o imagine mai clara si stabilitate superioara a culorilor.