Kodak i3200 / i3400

Productiv si compact
Viteza de 50 ppm / capacitate ADF de 250 de coli A4 / A3
cale dreapta sau U -turn de hartie si optional A4 platforma
Software-ul inclus : Kodak Perfect Page si SmartTouch

Categories: , Tag:

Description

Kodak i3200 este o mare viteza, scaner de documente compact si productiv, ideal pentru prelucrare a documentelor de volum mare.

Ergonomie
Kodak i3200 este potrivit pentru scanarea unui numar mare de documente mixte pana la format A4 / A3, cu functia de traseu drept al hartiei sau U-turn. Indiferent de dimensiunea documentului, calitatea, grosime sau hartie, tava de iesire este usor sa se adapteze si permite o recuperare eficienta a documentelor.

Caracteristici
Cu panoul de control inteligent Touch si ecranul LCD grafic, procedurile de rutina repetitive sunt simplificate si mai putin consumatoare de timp. Este de asemenea posibil sa se scaneze catre diverse destinatii: PDF, Sharepoint, Evernote, dosar, e-mail sau imprimanta.
Kodak i3200 este dotat cu functii de procesare a imaginii: deskew, decupare, realiniere, detectarea culorilor, detectarea pagina goala, netezirea, orientare automata etc.

Kodak i3200 este echipat cu detector de capse cu caracter obligatoriu, pentru evitarea blocajelor de hartie. unitati platforme A4 sau A3 optionale sunt disponibile pentru scanarea documentelor specifice (de mari dimensiuni, legate si fragile). Un printer spate lateral este de asemenea disponibil ca optiune.

Performanta
Cu o capacitate de 250 de ADF foi, o viteza de scanare de 50 ppm si de detectare a alimentarii duble cu ultrasunete, The i3200 Kodak este capabil sa manipuleze o medie de pana la 15 000 de pagini pe zi. Dubla iluminare cu LED-uri garanteaza o imagine mai clara si stabilitate superioara a culorilor.