Kodak i2900

Productiv , versatil si compact
Viteza de 60 ppm capacitate / ADF de 250 de coli A4
Dimensiune integrat A4 platou si drept sau calea de hartie U-turn
3 ani de garantie inclus *
Software-ul inclus : Kodak Perfect Page si SmartTouch

Categories: , Tag:

Description

Kodak i2900 este un scaner de documente de mare viteza, ideale pentru manipularea de zi cu zi la locuri de munca de scanare si, de asemenea versatil, datorita dimensiunilor sale compacte si integrate A4 flatbed.

Ergonomie
Kodak i2900 este potrivit pentru scanarea unui numar mare de documente mixte pana la format A4 cu functia traseu drept al hartiei sau U-turn. Indiferent de dimensiunea documentului, calitatea grosime sau de hartie, tava de iesire se adapteaza si permite o recuperare eficienta a documentelor.

Caracteristici
Cu panoul de control inteligent Touch si ecranul LCD grafic, procedurile de rutina repetitive sunt simplificate si mai putin consumatoare de timp. Este de asemenea posibil de a scana catre diverse destinatii: PDF, Sharepoint, Evernote, dosar, e-mail sau imprimanta.
Kodak i2900 este dotat cu functii de procesare a imaginii: deskew, decupare, realiniere, detectarea culorilor, detectare pagina goala, netezire, orientare automata etc.

Kodak i2900 este echipat cu detector de capse cu caracter obligatoriu, evitarea blocajelor de hartie. Integrat flatbed A4 va permite sa scanati documente direct specifice (mari, legate si fragile). O unitate de scaner A3 si un printer, de asemenea, sunt disponibile optional.

Performanta
Cu o capacitate de 250 de ADF foi, o viteza de scanare de 60 ppm si de detectare a alimentarii duble cu ultrasunete, The i2900 Kodak este capabil sa manipuleze o medie de pana la 10 000 de pagini pe zi. Dubla iluminat cu LED-uri garanteaza o imagine mai clara si stabilitate superioara a culorilor. Pentru siguranta, i2900 Kodak include un 3 ani de garantie * de la achizitionarea a scanerului.

* (Pot exista limitari geografice la disponibilitatea garantiei de 3 ani. Pentru detalii complete, va rugam sa ne contactati).