Intretinere

Categories: ,

Description

Intretinere / Curatare role de microfilm

Solar 16/35 automatic static film cleaner este ideal pentru curatarea rolelor de microfilm, cartuselor 3M si Kodak inainte de folosirea acestora in echipamentele pentru vizualizare, captura sau scanare automata, dar si inainte de a fi puse intr-o arhiva.

Timpul de curatare pentru 50 metri de film este de aproximativ 15 secunde. In plus echipamentul are in interior sistem pentru descarcarea electrostatica a rolelor de microfilm.

Praful este indepartat cu doua perii din par natural sau sintetic care nu vor afecta rola de microfilm.Imbinare role de microfilm

Solar Ultrasonic Splicer produce repede si usor imbinari intre bucati de microfilm. Echipamentul nu necesita nici un fel de consumabile si este potrivit atat pentru rolele de microfilm de 35mm, cat si pentru cele de 16mm.

Realizati editari si imbinari din rolele de microfilm, fara a mai fi nevoie sa cautati prin fisiere sau sa editati o noua rola. Principiul de lucru este simplu:

Se identifica cadrele ce doresc a fi imbinate intr-o noua rola. Se taie din ambele capete, iar dupa ce se aduna toate bucatile taiate, se stabileste ordinea de imbinare. Odata stabilita ordinea, puteti trece la imbinarea propriu-zisa.Verificare rola de microfilm

Solar Inspection Loader este disponibil cu manipulare manuala sau motorizata a rolei de microfilm, amandoua fiind ideale pentru controlul calitatii. Sunt usor de folosit, modelul motorizat oferind o parcurgere lenta a rolei dar si ajustarea vitezei de rulare prin butoanele de control. Varianata manuala ofera un raport de 2:1 a rotirii.

Optiuni :

? Carusel manual pentru role de 16mm si 35mm
? Carusel manual pentru role de 16mm si 35mm
? Contor programabil
? Telecomanda pentru control cu mana
? Telecomanda pentru control cu piciorul