ImageAccess Widetek 48

  • Scanner CCD Affordable
  • Viteza de 12.7 mm în culoare
  • Scanare către FTP, SMB, USB, e-mail
  • Lămpi cu LED-uri, nu se încălzească timp
  • Lot Software asistent de scanare inclus

Description

WideTEK 48 – scaner color pentru format mare pentru documentele de până la 48 inci (1,220 mm) în lățime.

Scanerul inovator  WideTEK 48 pentru documente de până la 48 inch wide (1,220 mm) stabilește noi standarde în performanță și calitate. Acest scaner de 48 ” color foarte rapid, dar uimitor de silentios, combină ușurința în utilizare, design-producția și dimensiunile compacte într-o noua clasa de scanere.  Iluminarea de ultima ora utilizând LED-uri albe luminoase garanteaza durata de viata lunga si rezultate mai bune de scanare la un nivel de zgomot foarte redus, în ciuda vitezei  mari. Camera are o tehnologie de ultimă oră, constând intr-o cutie protejata de praf, sigilata ermetic deține sisteme de CCD utilizând o procedură de cusut brevetat, oferă o rezoluție optică de 1200 x 600 dpi.

Utilizatorul operează scanerul, fie cu un browser de internet standard sau alternativ, prin intermediul touchscreenului built-in. Un monitor conectat direct la scaner poate fi utilizat pentru controlul imaginii sau pentru a modifica parametrii de scanare, fără un PC client. Folosind ecranul tactil,care poate definii si stoca  până la 30 de joburi diferite protejate prin parolă. Joburile conțin setări preconfigurate, cum ar fi parametrii de scanare sau directoare de pe unități de rețea.

Software-ul integrat de scanare face scanerul un dispozitiv cu adevărat usor de folosit. Un click de mouse este suficient pentru a imprima fie scanarea, a-l trimite la orice director din rețea sau prin e-mail, să îl încărcați pe server FTP, sau să-l salvați pe dispozitivul de memorie USB. Toate acestea prin utilizarea touchscreen-ului.

Scanare de documente istorice și fragile.

Scanerele WideTEK scaneaza documente istorice și fragile destul de usor datorită-arc rulmenților  din mecanismul de transport de documente.Role speciale de transport cu bile  arc-tensionate, perechile avand rolul unor  puncte de presiune care asigura cel mai bun transport posibil. Acest lucru permite o grosime maximă de document de 3 mm.  O noua placa din spate echilibrata cu greutatea  permite utilizatorilor sa regleze puterea cu care documentele sunt ridicate la planul de scanare.

Recunoasterea automata a dimensiunii documentului  permite operatorilor să treacă documente sensibile prin mijlocul zonei de scanare, protejarea marginilor documentului de orice daune.Are o viteză mare de scanare, componentele optice sunt  protejate de praf și încapsulate , absența consumabilelor caracterizează acest dispozitiv gata de productie ca fiind extrem de eficient. Cu o durata de viata de peste un milion de scanari, WideTEK 48 redefineste raportul preț / performanță pe piața scannerelor de format larg.

Additional information

Specificatii tehnice

Speed Colour 12.7 m/min 200 dpi
Format 48''
Long Document mode up to 34m (colour)
Width max of the document / scanning 1270 mm
Thickness max of the document up to 2.5mm
Optical resolution 1200 x 600 dpi
Scanning depth 24 bits
Connection(s) 1 GBit Fast Ethernet
Size (W x D x H mm) 1399 x 555 x 220 mm
Weight (Kg) 56