ImageAccess Widetek 44

  • De înaltă calitate 44 “scanner CCD inch cu ecran tactil
  • Viteza de 18,4 m / min (12,1 inci / s)
  • Scanează până la 44 inci (1,120 mm) în lățime, 1200 x 1200 dpi rezolutie de scanare, cu fața în sus de scanare (nu mai mult de scanare “orb”)
  • 1 Gbit Ethernet rapid cu TCP / IP Scan2Net (R) interfață
  • Scan2Net Software inclus

Description

Noul scanner WideTEK 44 de format mare scanează  documente color până la 44 inci lățime (1,120 mm) uimitor de rapid prin intermediul unui touchscreen.  Iluminarea cu LED-uri de culoare albă asigură durată lungă de viață și cele mai bune rezultate de scanare.

Scanarea de documente istorice și fragile
WideTEK 44 scanează ușor datorită unor role speciale de transport care servesc ca puncte de presiune, care asigură transportul de documente în condiții de siguranță. Pentru documente istorice și fragile, acest lucru este critic.
Noul cilindru de fundal nu atinge placa de sticlă în orice moment, evitând zgârieturi și inclinarea documentelor. Pentru contrast suplimentar pe sepias și documente pe baza de  film, tamburul standard de fundal negru poate fi ușor schimbat cu un tambur alb, fara  nici un instrument necesar.
Recunoașterea automată a dimensiunii documentului înseamnă că operatorii sunt flexibili în timpul alimentării unui document sursă în scaner. Nu este necesar pentru a centra exact documentul pe zona de scanare. Cu functia de decupare, producția de imagine rezultata va fi dreapta, centrata și fără frontiere negre.
Iluminarea de ultima ora utilizând LED-uri albe luminoase garanteaza durata de viata lunga si un cost redus de proprietate, deoarece practic nu există consumabile necesare pe durata de viață a produsului. Camera cu o tehnologie de ultima ora, cu protejare  la praf, sisteme complet sigilate CCD dețin cutie aparat de fotografiat care utilizează o procedură de cusut brevetat, permite o rezolutie de scanare de până la 1200 dpi optic.

Utilizatorul operează scanerul, fie cu un browser de internet standard sau alternativ, prin intermediul touchscreen built-in. Un monitor conectat direct la scaner poate fi utilizat pentru controlul imaginii sau pentru a modifica parametrii de scanare, fără un PC client. Folosind ecranul tactil,care poate definii si stoca  până la 30 de joburi diferite protejate prin parolă.Joburile conțin setări preconfigurate, cum ar fi parametrii de scanare sau directoare de pe unități de rețea.

Scan2Pad® vă permite să controlați WideTEK 44 folosind un iPad sau o tabletă Android sau chiar un smartphone care rulează Android versiunea 4.0.3 sau mai mare. Pentru informații complete privind Scan2Pad®.
Viteza de scanare excepțional de mare , componentele optice protejate de praf și încapsulate și absența consumabilelor caracterizează acest dispozitiv gata de productie ca fiind  extrem de eficient. Cu o durata de viata de peste un milion de scanari, Scannerul WideTEK 44 redefineste raportul preț / performanță pe piata scannerelor de format mare.

Additional information

Specificatii Tehnice

Speed B&W – Colour 18.4 m/min (12.1 inch/s)
Format A0
Capture Colour, Greyscale and Black & White
Max Document width / scanning 1120 mm
Thickness max of the document up to 3mm
Optical resolution 1200 dpi
Scanning depth 24 bits
Interface 1 GBit Fast Ethernet with TCP/IP based Scan2Net(R) interface
Size (H x W x D mm) 228 x 1425 x 507 mm
Weight (Kg) 53
Software included Scan2Net