ImageAccess Widetek 36c

  • Scaner format mare rapid și compact
  • Viteză: 15,2 m / min – 10 inch / sec de culoare
  • Dispozitiv independent cu propriile sale PC Linux
  • Lămpi cu LED-uri, nu se încălzească
  • Scan2USB Opțional, scanare Print și Software de scanare în rețea

Description

WideTEK 36c – scaner color pentru format mare pentru documentele de până la 36 inci (915 mm) în lățime.

Cel mai rapid Scanner CIS pentru formate largi pe piața.

Scanare de 3 ori mai rapida

Image Access ridică din nou bara. WideTEK 36C-600 scanează la 10 “/ s (254mm / s) chiar și la 300dpi color care este de trei ori mai rapid decât orice alt scaner CIS. Chiar surclasează scanerele CCD mai scumpe cu un factor de doi.

Putere de procesare de 3 ori mai puternica

WideTEK 36c – 600 vine cu un procesor dual core built-in 64 de biți Linux PC  care rulează pe un procesor Intel i3 și are  putere de procesare de 3 ori mai mare  comparativ cu precedentul.

De 3 ori mai multă memorie

Memoria internă de imagine a fost triplata de la 2GB la 6GB, care stimuleaza lungimea maximă de scanare la 300 dpi color la 50 de feet sau 16m.Decuparea efectuata pe un astfel de document lung are  nevoie de doar aproximativ 45 de secunde.

Instalare de 3 ori mai rapida

Despachetarea, asamblarea, pornirea, atribuirea unei   adrese IP și scanarea la resursele de rețea, fără fir la iPad-uri și androizi sau pur și simplu pe o unitate USB – toate în mai puțin de o oră. Comparați aceste rezultatele cu rezultatele de la orice alt furnizor de scanere.

De 3 ori mai ieftin de operat

Costul total de proprietate este de trei ori mai puțin fata de  majoritatea concurenților. Extinderea acoperirii garanției este cel mai bun program din industrie; include chiar si  sticla, transportul  și recipiente sub presiune.

Scanarea  de documente istorice și fragile

Scanere WideTEK 36c poate scana documente istorice și fragile în special ușor datorită-arc rulmenților  din mecanismul de transport de documente. Role speciale de transport cu bile individuale arc tensionate, perechile avand rolul unor puncte de presiune care  asigura cel mai bun transport posibil. Acest lucru permite o grosime maximă a unui document de 3 mm. O noua placa din spate echilibrata cu greutatea  permite utilizatorilor sa regleze puterea cu care documentele sunt ridicate la planul de scanare. Recunoasterea automata a dimensiunii documentului  permite operatorilor să treacă documente sensibile prin mijlocul zonei de scanare, protejarea marginilor documentului de orice daune.Are o viteză mare de scanare, componentele optice sunt  protejate de praf și încapsulate , absența consumabilelor caracterizează acest dispozitiv gata de productie ca fiind extrem de eficient. Cu o durata de viata de peste un milion de scanari, WideTEK 36c redefineste raportul preț / performanță pe piața scannerelor de format larg.

Additional information

Specificatii Tehnice

Speed B&W 15.2 m/min – 10 inches/ sec
Speed Colour 15.2 m/min – 10 inches/ sec
Format 36'' A0
Long Document mode up to 65m (colour)
Width max of the document / scanning 965 mm
Thickness max of the document up to 3mm
Optical resolution 1200 x 600 dpi
Scanning depth 24 bits
Connection(s) 1 GBit Fast Ethernet
Size (W x D x H mm) 195 x 1100 x 410 mm
Weight (Kg) 30