ImageAccess Widetek 36

  • Scanner CCD Accesibil
  • Viteza de 12,7 m / min în modul color
  • Scanare către FTP, SMB, USB, e-mail
  • Iluminare cu LED-uri
  • Software inclus – Batch Scan Wizzard

Description

WideTEK 36 – scaner color de format mare pentru documentele de până la 36 de inci (915 mm) în lățime.

Acest scaner color de 36 inch este foarte rapid, dar uimitor de silentios,combină ușurința în utilizare, design-producție și dimensiunile compacte într-o noua clasa de scanere. Iluminarea este de ultima ora  utilizând LED-uri albe luminoase care garanteaza durata de viata lunga si rezultate de scanare mai bune la un nivel de zgomot foarte redus, în ciuda vitezei mari. Camera avand o tehnologie de ultimă oră , constând intr-o cutie protejata de praf, cutie sigilata ermetic deține sisteme de CCD utilizând o procedură de cusut brevetat, oferă o rezoluție optică de 1200 x 600 dpi.
Utilizatorul operează scanerul, fie cu un browser de internet standard sau alternativ, prin intermediul touchscreen built-in. Un monitor conectat direct la scaner poate fi utilizat pentru controlul imaginii sau pentru a modifica parametrii de scanare, fără un PC client. Folosind ecranul tactil,care poate definii si stoca  până la 30 de joburi diferite protejate prin parolă. Joburile conțin setări preconfigurate, cum ar fi parametrii de scanare sau directoare de pe unități de rețea.

Scanarea documentelor istorice și fragile

Scanerul WideTEK 36 poate scana documente istorice și fragile usor în special  datorită arc-rulmenților în mecanismul de transport de documente. Role speciale de transport cu bile  arc-tensionate, perechile avand rolul unor  puncte de presiune care asigura cel mai bun transport posibil. Acest lucru permite o grosime maximă de document de 3 mm.  O noua placa din spate echilibrata cu greutatea  permite utilizatorilor sa regleze puterea cu care documentele sunt ridicate la planul de scanare. Recunoasterea automata a dimensiunii documentului  permite operatorilor să treacă documente sensibile prin mijlocul zonei de scanare, protejarea marginilor documentului de orice daune.
Are o viteză mare de scanare, componentele optice sunt  protejate de praf și încapsulate , absența consumabilelor caracterizează acest dispozitiv gata de productie ca fiind extrem de eficient. Cu o durata de viata de peste un milion de scanari, WideTEK 36 redefineste raportul preț / performanță pe piața scannerelor de format larg.

Additional information

Specificatii tehnice

Speed B&W 12.7 m/min
Speed Colour 12.7 m/min
Format 36'' A0
Long Document mode up to 38m (colour
Width max of the document / scanning 915 mm
Thickness max of the document up to 3mm
Optical resolution 1200 x 600 dpi
Scanning depth 24 bits
Connection(s) 1 GBit Fast Ethernet
Size (W x D x H mm) 1094 x 555 x 220 mm
Weight (Kg) 46