ImageAccess Widetek 25

Widetek 25 – Flatbed A2

Productiv și ergonomic
Viteza de scanare: 3 sec / document A2
Tehnologie : Scan-to-Net Technology
Prelucrare integrată a imaginii: ajustare, tratare dinamica a imaginii, etc.
Nu necesita timp de incalzire


Description

Noul echipament de scanare Image Access WideTEK 25 oferă performanțe impresionante pentru scanarea loturilor mari de documente până la format A2: ziare, postere, cărți.

Calitatea imaginii
Imaginea de acces WideTEK 25 este potrivit pentru scanarea până la o rezoluție optică de 600 x 1200 dpi, ceea ce este de două ori mai mare decat cea a predecesorului său, WideTEK A2, pentru o calitate excepțională a imaginii. Puteți poziționa documentul oriunde pe panou și imaginea de acces WideTEK 25 va recunoaște automat dimensiunea, paginile sale decupeaza si elimina orice frontiere negre. Cu un accesoriu de date dinamice, se obține extrădarea îmbunătățită substanțial de caractere fine. Rezolutia înaltă și randarea excelentă a culorilor permite capacitatea de recunoaștere a caracterelor.

caracteristici
Când scanați cărți, Image Access WideTEK 25 separă dreapta și stanga paginii în mod automat pentru o indexare mai ușoara.

Pentru procesarea loturilor, productivitatea poate fi crescută în continuare cu ajutorul pedalei de picior: la 3 secunde după o scanare o puteți începe pe următoarea. Comprimarea imaginii se face direct în scaner pentru a reduce dimensiunea imaginii și de a optimiza transferul. Caracteristica de vedere rapidă  este definită cu un factor de zoom pentru controlul imediat al calității. Puteți selecta formatul. Sistemul de iluminare a scanerului face posibilă scanarea fără a închide capacul. Tehnologia LED permite scanarea de mare viteza, deoarece este nevoie de timp de warm-up. Luminile sunt libere de emisii infraroșii și UV, asigurând conservarea documentelor. Imaginea de acces WideTEK 25 este bazata pe tehnologia Scan-to-Net. Aceasta minimizează scanner set-up: pur și simplu conectați scanerul la rețea și o sa opereze  folosind browser-ul web. Scanerul doar necesită o conexiune LAN 100 Mbit TCP/IP.

Performanţă
Imaginea de acces WideTEK 25 poate scana un document A2 la 300 dpi în 3 secunde.
Când este conectat la o imprimantă color, acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un copiator in rețea. Având în vedere viteza, reprezintă o soluție economică, comparativ cu un copiator cu aceeași capacitate.

Additional information

Specificatii tehnice

Optical resolution 600 x 1200 dpi
Sensor Cameras CCD 45 600 pixels
Speed B&W 3 sec. / A2
Speed Colour 3 sec. / A2
Max document length 635 mm
Max document width 470 mm
Scanning mode N / A
Scanning depth 36 bit colour, 12 bit greyscale
Format(s) of exit JPEG, PNM, TIFF decompressed, TIFF G4, PDF optional
Connection(s) Gigabit Fast-Ethernet
Interface TCP / IP
Size (L x H x P mm) 760 x 222 x 795
Weight (Kg) 44
Electric characteristics Running: 90W, sleep mode: 0,5W
Software Internet Explorer, Netscape