ImageAccess Bookeye 4 V2

Bookeye 4 V2

Rezoluție optică: 400 x 600 dpi
Viteză: 1.6 sec / A2
Cradle in V cu deschidere la 120 de grade sau deschidere totala la 180
Touch Control
Sistem Linux Embedded


Description

Bookeye 4 V2 – dezvoltat în special pentru piata de self-service.
Cu cel mai recent membru al familiei Bookeye, Image Access pune accent pe dezvoltarea unui scaner, care este compact, ușor de utilizat și la prețuri competitive; pentru a duce scanarile profesionale high end la o populație mai mare de utilizatori. Eficientă Bookeye 4 digitalizează materialele sursă, cum ar fi documente legate la viteze mari de până la 600 dpi rezoluție optică și la formate de până la A2 DIN.

Peste 17 ani de experienta de inginerie electronica, optica si mecanica au intrat în crearea și fabricarea Bookeye 4. Mecanismul de oglindă inteligent surprinde documentul tocmai de la margine la margine, fie că este un document plat sau o carte deschisă la un unghi de 120 grade.

Cartea suport în formă de V a fost optimizata pentru a reduce riscul de deteriorare a cotorului cartii în timpul digitizarii. Suportul de carte mentine cartea deschisă la un unghi de 120 de grade; suficient pentru a scana în mod eficient conținutul unei pagini, păstrând în același timp obiectul original.

Scanare de carte ușor de făcut
Bookeye 4 V2 dispune de toate avantajele unui dispozitiv independent mai scump. Echipat cu un ecran tactil color integrat și monitor, Bookeye 4 V2 poate atinge viteze de scanare de neegalat și de procesare a volumelor mari de date independent de  dispozitivele periferice externe – o caracteristică tipică tuturor scanerelor Image Access.

Este nevoie de aproximativ trei secunde pentru ca Bookeye 4 V2 pentru a capta și procesa imaginile a două pagini dintr-o carte de dimensiuni DIN A3 scanat la 200 dpi rezoluție optică. Odată ce imaginea este pe ecran, se pot face modificări pentru a scana parametrii cum ar fi luminozitatea, culoarea sau contrastul fără a fi nevoie să scanați din nou. Utilizatorii pot opera sistemul intuitiv, ghidat de comenzi clare și bine structurate de meniu de pe ecranul tactil. Imaginile scanate pot fi salvate pe o unitate flash USB, imprimate pe o imprimantă conectată sau de rețea, încărcat pe un server FTP sau chiar trimise prin e-mail.