ImageAccess Bookeye 3

  • Scanner de carte A2 cu rezolutie de 400*600 dpi
  • Echipamentul Bookeye 3 ofera sticla de aplatizare a documentului
  • Viteza de scanare ridicata si productivitate crescuta
  • Software de scanare Batch Scan Wizzard pentru loturi mari de documente
  • Lumina de tip LED ( lumina rece ) pentru a proteja documentele originale

Description

Prin solutia “overhead” implementata de către familia Bookeye® de scanere de carte, Bookeye 3 R2 este ideal pentru scanarea fara atingere sau copierea documentelor legate : cărți, hărți, ziare, mape capsate originale, desene pana la A2 +, și mult mai mult.

Documentele se aseaza in starea lor naturala pe suprafața de scanare. Ele nu trebuie desfacute, manipulate cu grija mare sau realizate alte procedee speciale in vederea scanarii.

Folosind placa de sticlă, documentele pot fi ușor presate iar suportul de carte poate fi ajustat pe înălțime pentru a obține un rezultat de scanare optim. Modul automat de corectare a curburii documentului ofera rezultate bune atunci cand cartea nu poate fi aplatizata cu sticla.

Bookeye 3 este disponibil fie Color sau cu modul de scanare grayscale. Mai mult, acest lucru este scalabil, modul grayscale poate fi upgradat ulterior la modul color.

Bookeye 3 este o soluție eficientă distinge prin mare viteză de scanare, lămpi de folosință îndelungată și aproape nici un consumabil; producție eficientă, cu o recuperare rapidă a investiției. Progresele tehnologice, cum ar fi iluminare cu LED de înaltă performanță, lentile de scanare precise și senzori de imagine CCD stabilesc noi standarde în viteza de scanare și de calitate.