ibml ImageTrac 6 Lite

Producție foarte mare și sortare
Viteza de 292 ppm (A4 – 300 dpi)
Ieșire funcții simple de sortare
De înaltă calitate Capture tehnologie patentata
SoftTrac Capture Suite


Description

ibml ImageTrac 6 Lite este un Scannere de documente de versatil, care combină hardware și software pentru o producție foarte mare de volum. Lite Scanner ibml ImageTrac 6 Permite o recuperare rapida a investitiei prin reducerea pregatire a documentelor si de ori de prelucrare, în timp ce oferă o viteză foarte mare de transfer și de o calitate optimă de scanare.

Ergonomia
Datorită eficientă mecanismul de alimentare cu hârtie, făcând posibilă pentru a scana documente de o gamă de dimensiuni și grosimi, Pregătirea documentelor este redusă, permițând utilizatorilor să completeze mai multe lucrări de scanare. Scanerul ibml ImageTrac 6 Lite este echipat standard cu un buzunar de sortare (al doilea buzunar optional), pentru a permite separarea simplă documentul de ieșire, reducând astfel timpul de procesare post-scanare.

Caracteristici
Cu suita software Suite SoftTrac Capture, scanerul ibml ImageTrac 6 Lite este dotat cu caracteristici de manipulare cele mai complete aplicații și maximizarea productivității.

SoftTrac Scan Vă permite să se ocupe de mai multe profiluri de scanare pentru scanarea diferite tipuri și documente Integrarea Industrie themwith Aplicații. DocNetics Recunoașterea Suite identifică automat de documente și efectuează caracter inteligent (ICR), coduri de bare și recunoașterea pagina separator. Deci Scanerul ibml ImageTrac 6 Lite oferă un loc de muncă de scanare controlul calității și raportarea instrument cu SoftTrac Controlul calității și SoftTrac Analytics. SoftTrac Capture Suite este simplu si rapid de utilizat, datorită ecranului tactil mare integrat.

Performanță
Cele ibml ImageTrac 6 Lite oferte scanner de ciclu nelimitat datorită vitezei sale de transfer de până la 292 ppm la 300 dpi (format A4), un alimentator de documente 1,500 coli, ultrasunete detectarea alimentării duble, un mecanism de alimentare cu hârtie de înaltă performanță accepta toate tipurile de documente și de ieșire de sortare capabilități. Scanerul ibml ImageTrac 6 Lite este o solutie dedicata de scanare pentru producția de mare volum și pentru aplicații complexe, care implică recunoașterea și sortare. Soluția scanerului ibml reduce intervenția omului, asigurând o recuperare rapida a investitiei si confortul mult îmbunătățită de utilizare.

Additional information

Specificatii Tehnice

Speed B&W (A4 Landscape) 292 ppm (300 dpi)
Speed Colour (A4 Landscape) 292 ppm (300 dpi)
ADF 1500 sheets
Duty cycle No limit
Format A4/A3
Duplex Yes
Capture Colour, Greyscale and Black & White
Optical resolution 300 dpi
Max document length 85 – 432 mm
Max document width 64 – 297 mm
Connection(s) Gigabit
Interface Twain
Size opened (L x H x P mm) 2489 x 1228 x 822,4
Weight (Kg) 337,9
Electric characteristics N / A