Canon DR-X10C

Productiv si versatil
Viteza de 130 ppm / capacitate ADF de 500 de coli A4 / A3
Double Feed Detection : ” Reincercati Feeding “tehnologia”
sistem imbunatatit de intretinere
Software-ul inclus : CapturePerfect 3.0


Description

Canon DR-X10C este scaner de documente de inalta performanta, de incredere, conceput pentru scanarea unor volume mari de documente pe hartie A4 / A3.

Performanta
Canon DR-X10C este capabil sa manipuleze o medie de pana la 60.000 de pagini / zi, din cauza vitezei sale de transfer de 130 ppm, capacitatea sa ADF de 500 de coli A4 / A3 si detectarea alimentarii duble cu ultrasunete.

Ergonomie
Butonul de scanare face rapida si usoara inceperea scanarii pentru operator. Panoul de control al scanerului, de asemenea, va permite sa salvati lucrari de scanare recurente. Cu modul sau document lung, Canon DR-X10C este potrivit pentru scanarea documentelor de pana la 3 metri in lungime.

Caracteristici
Canon DR-X10C este dotat cu functii automate de procesare a imaginii, care nu vor avea un impact pentru viteza de transfer: format de pagina, si detectare a culorilor, Deskew,  eliminare a paginilor albe, separare de lot, etc Acesta are de asemenea un text de recunoastere de orientare si capabilitati auto-rotate. predare imagine poate fi optimizat cu caracteristici suplimentare. Pentru a asigura o calitate inalta a imaginii si o productivitate ridicata, Canon DR-X10C este echipat cu trei sisteme care previn acumularea de praf: un sistem de suflare panou, un sistem de stergere a panoului intre fiecare lot si un sistem de detectare a prafului pentru a alerta utilizatorul.