Canon DR-M160II

scaner desktop high – productivitate ( PC & MAC )
Viteza de 60 ppm capacitate / ADF de 60 de coli A4
panou de control ergonomic cu 9 locuri de munca de scanare diferite si butonul de dublu dezactivare hranei pentru animale
software CaptureOnTouch cu caracteristici simple, ergonomie : scanare catre Cloud , PDF / A, B & compresie TIFF W si culoare , etc.
Software-ul inclus : CaptureOnTouch v2 , CapturePerfect3.1 , eCopy PDF Pro si Kofax VRS 5.1 AIPE

Categories: , Tag:

Description

Canon DR-M160II este un scaner de documente, robust, de inalta performanta, care va va ajuta in lucrari de scanare de rutina. Canon DR-M160II este compatibil cu PC si MAC.

Ergonomie
Canon DR-M160II dispune de un panou de control simplu ergonomic, permitandu-va pentru a incepe pana la 9 locuri de munca diferite de scanare si sunt echipate cu un buton dublu dezactivare hranei pentru animale. Cu un design robust, Canon DR-M160II este potrivit pentru scanarea loturi mari de documente.

Caracteristici
Software-ul CaptureOnTouch ofera ergonomie, simplificate si noi caracteristici: scanare catre Cloud (Evernote, SharePoint), PDF / A, B si compresie TIFF W si culoare, etc.

Manunchiul de software Canon DR-M160II include, de asemenea eCopyPdf Pro Office pentru generarea de documente PDF si este dotat cu mai multe functii: OCR OmniPage Pro 16, conversie la MS Office (Word – Excel – PowerPoint), compresie inalta PDF, lot generatie PDF, etc. Kofax VRS 5.1 AIPE sunt, de asemenea, incluse pentru a optimiza calitatea imaginii documentelor. Pentru versatilitate, unitatile Canon Platou 101 & 201 sunt disponibile ca optiune.

Performanta
Canon DR-M160II este capabil sa manipulare o medie de pana la 7000 pagini / zi datorita vitezei sale de scanare de 60 ppm color, B & W si nuante de gri, ADF-ului capabil de 60 de coli si detector de alimentare dubla cu ultrasunete. Cu manipularea hartiei imbunatatita si functia “Reincercati hranire”, Canon DR-M160II ofera o productivitate ridicata.