Canon DR-M140

Compact si productiv
Viteza de 40 ppm capacitate / ADF de 50 de coli A4
Panou de control: 9 sarcini configurabile
Scanarea U -turn si scanare liniara pentru carduri rigide
Software-ul inclus : CaptureOnTouch , eCopy Pdf Pro Office si VRS

Categories: , Tag:

Description

Canon DR-M140 este un scaner de documente versatil, de inalta performanta, bazat pe un concept unic de scanare U-turn, asigurandu-se ca este nevoie de un spatiu minim, oferind in acelasi timp un nivel ridicat de productivitate (40 ppm).

Ergonomie
Cu un design inovator compact, Canon DR-M140 este perfect potrivit pentru zonele de birouri in care spatiul este limitat. Panoul de control are 9 taste configurabile pentru accesul direct la functiile de scanare de rutina.

Caracteristici
Manunchiul de software Canon DR-M140 include CaptureOnTouch, cu caracteristicile sale noi (Scanare la Cloud – Evernote, SharePoint, PDF / A, B & compresie TIFF W si culoare, etc.) si Kofax VRS.

Manunchiul de software Canon DR-M140 include, de asemenea eCopy PDF Pro Oficiul pentru generarea de documente PDF, care include urmatoarele caracteristici: OmniPage Pro 16 OCR, conversie la MS, inalta-compresie PDF, etc. Modul de alimentare liniar poate fi selectat pentru laminat scanare documente, cum ar fi carti de identitate sau carti de credit in relief. Canon Platou 101 este disponibil ca optiune.

Performanta
Canon DR-M140 scaneaza la 40 ppm (300 dpi РPortret A4 Color) si ofera aceeasi viteza de transfer de la B & W, tonuri de gri si culoare. Acesta ofera, de asemenea, un detector de ultrasunete de alimentare dubla si un buton de control, permitand utilizatorului sa continue scanarea sau sa elimine documentul.