Canon DR-M1060

scanner A3 compact si productiv
Viteza de 60 ppm capacitate / ADF de 60 de coli A3
panou de control ergonomic cu 9 locuri de munca de scanare diferite si butonul de dublu dezactivare hranei pentru animale
Scanarea U -turn si scanare liniara pentru carduri rigide
Software-ul inclus : CaptureOnTouch v2 , CapturePerfect3.1 , eCopy PDF Pro si Kofax VRS 5.1 AIPE

Categories: , Tag:

Product Description

Canon DR-M1060 este un scaner de inalta performanta, versatil, de documente A3, bazat pe un concept unic de scanare U-turn, asigurandu-se ca este nevoie de un spatiu minim, oferind in acelasi timp un nivel ridicat de productivitate (60 ppm).

Ergonomie
Cu un design inovator, compact, Canon DR-M1060 este perfect potrivit pentru zonele de birouri in care spatiul este limitat. Panoul de control are 9 taste configurabile pentru accesul direct la functiile de scanare de rutina.

Caracteristici
Manunchiul de software Canon DR-M1060 include CaptureOnTouch, cu caracteristicile sale noi (Scanare la Cloud – Evernote, SharePoint, PDF / A, B & compresie TIFF W si culoare, etc.) si Kofax VRS 5.1 cu AIPE.

Manunchiul de software Canon DR-M1060 include, de asemenea eCopy PDF Pro Oficiul pentru generarea de documente PDF, care include unele caracteristici: OmniPage Pro 16 OCR, conversie la MS, High-compresie PDF, etc. Modul de alimentare liniar poate fi selectat pentru laminat scanare documente, cum ar fi carti de identitate sau carti de credit in relief. Canon Platou 101 (A4) si Platou 201 (A3) sunt disponibile ca optiune.

Performanta
Canon DR-M1060 este capabil sa manipulare o medie de pana la 7.500 de pagini / zi si scanari la 60 ppm (200 dpi – A4 Color peisaj), oferind aceeasi viteza de transfer de la B & W, tonuri de gri si culoare. Acesta ofera, de asemenea, un detector de ultrasunete cu alimentare dubla si un buton de control, permitand utilizatorului sa continue scanarea sau eliminarea documentului.