Canon DR-G1100

Productive , de incredere si ergonomic
Viteza de 100 ppm capacitate / ADF de 500 de coli A4
Chargement et déchargement des originaux en fata avant
de alimentare cu hartie de inalta performanta
Software-ul CapturePerfect si Kofax VRS inclusa


Description

Canon DR-G1100 este un scaner inalta-productivitate, A4 / A3. Rapid si versatil, este ideal pentru prelucrarea de zi cu zi documentelor in volum ridicat.

Ergonomie
Canon DR-G1100 ofera avantajul de a fi operational imediat, nu necesita pre-incalzire. Feeder si de iesire tavi sunt montat frontal pentru a asigura un confort de utilizare la umplerea scanerul cu hartie sau preluarea documentelor scanate. Functia de memorie va permite sa configurati si sa utilizati pana la 99 de setarile de scanare de la panoul de control. Software-ul CapturePerfect, cu interfata sa intuitiva, este usor de utilizat si permite scanare in dosar, e-mail sau actiuni Sharepoint.

Caracteristici
Canon DR-G1100 ofera optimizarea calitatii imaginii datorita senzorilor de ultima generatie 3-line CSI (Contact Image Sensor) si capacitatiilor sale de auto-calibrare. Caracteristica MultiStream creeaza doua instante ale unei singure pagini scanate, de exemplu un B & W pentru procesarea OCR si o culoare pentru arhivare. In modul folio, Canon DR-G1100 poate scana documente A1 pliate in doua si a altor documente de pana la 3 metri in lungime.

Calitatea imaginii este in mod clar imbunatatita prin procedeele de tratare automata a imaginii Kofax VRS.
Canon DR-G1100 este dotat cu functii de procesare a imaginii, cum ar fi detectarea automata a fomatului paginii, recunoasterea orientarii textului, detectare a culorilor, abandonul de culoare etc.
Pentru un grad mai mare de versatilitate, o unitate de platforma scaner (A4 sau A3), disponibil ca optiune, poate fi conectata pentru a scana documente legate.

Performanta
Canon DR-G1100 poate scana o medie de pana la 25.000 de pagini pe zi, datorita capacitatii sale ADF de 500 de coli, cu o viteza de scanare de 100 ppm, precum si de detectare a alimentarii duble cu ultrasunete. in scopul de a imbunatati in mod constant productivitatea s-au facut unele progrese semnificative in alimentarea cu hartie: Sistem de alimentare plat, suport de separare prealabila, 3 foi moduri de separare (de lumina, normal si puternic) si rotite o durabilitate mai buna. Canon DR-G1100 este echipat cu detector de capse, evitand alimentarea si stricarea cu documentele capsate.