Canon DR-F120

design elegant si compact
Viteza de 20 ppm / capacitate ADF de 50 de coli A4 / dimensiune legale
Versatil, cu platforma integrata pentru carti de scanare , reviste, materiale fragile , de asemenea, in format de dimensiune legal
CaptureOnTouch3

Categories: , Tag:

Description

Scanerul de documente Canon DR-F120 este elegant si compact, cu o calitate superioara a imaginii

Ergonomie
Datorita designului compact, Canon DR-F120 se va potrivi perfect pe orice birou. incepe scanarea cu usurinta folosind tasta functionala de pe panoul frontal pentru a finaliza lucrari de scanare rapid. software-ul CaptureOnTouch ofera o interfata usor de utilizat pentru utilizarea de rutina mai usoara a Canon DR-F120.

Caracteristici
Datorita ultimei versiuni a CaptureOnTouch, Canon DR-F120 imbunatateste semnificativ calitatea imaginii si permite utilizatorului sa aiba acces la functiile Scan-to-Cloud (Dropbox, Evernote, Sharepoint et Google Docs). Flatbed-ul integrat A4 va permite sa scanati documente direct fragile sau specifice, cum ar fi carti, reviste.

Pentru a asigura calitatea ireprosabila, Canon DR-F120 include functii de procesare a imaginii automate (format de pagina, si de detectare a culorilor, Deskew, de eliminare a paginilor albe, de separare de lot, etc).

Performanta
Cu o capacitate de 50 de foi in ADF, viteza de 20 ppm (B & W, in tonuri de gri sau color) si detectie dublu de alimentare cu lungime, Canon DR-F120 are o capacitate medie de productie de 800 de pagini / zi. Este potrivit pentru scanarea duplex de documente A4.