Canon DR-C130

De mare viteza si usor de utilizat
Viteza de 30 ppm capacitate / ADF de 50 de coli A4
Scan- to- Cloud functii: Evernote , SharePoint , Google Docs
Mod de folio A3 si A4 unitate scanerului disponibil ca optiune
Software-ul inclus : CaptureOn Touch, Capture Perfect , eCopy PDF Pro Office, …

Categories: , Tag:

Description

Canon DR-C130 este un scaner usor de utilizat, de incredere si productiv, datorita detectiei cu ultrasunete de alimentare dubla. Este perfect adecvat pentru manipularea volumelor de documente moderate de zi cu zi.

Ergonomie
Datorita designului sau compact, Canon DR-C130 se va potrivi perfect pe orice birou. Incepe scanarea cu usurinta cu ajutorul a trei taste functionale configurabile pentru a finaliza lucrari de scanare rapid. Software-ul CapturePerfect ofera o interfata usor de utilizat pentru utilizarea de rutina mai usoara a Canon DR-C130.

Caracteristici
Datorita ultimei versiuni a CaptureOn Touch, Canon DR-C130 imbunatateste semnificativ calitatea imaginii si permite utilizatorului sa aiba acces la functiile Scan-to-Cloud (Evernote, Sharepoint et Google Docs).

Manunchiul de software Canon DR-C130 include Kofax VRS si eCopy Pdf Pro Office (PDF, OCR, conversie la MS Office, lot PDF generarea de documente, pagini de drag-and-drop reorganizare, …). Pentru a asigura calitatea ireprosabila, Canon DR-C130 include functii de procesare a imaginii automate (format de pagina, si de detectare a culorilor, Deskew, de eliminare a paginilor albe, de separare de lot, etc).

Performanta
Cu o capacitate de 50 de foi, viteza de 30 ppm (B & W, in tonuri de gri sau color) si detectia de dublu alimentare, Canon DR-C130 are o capacitate medie de productie de 2.000 de pagini / zi. Este potrivit pentru scanarea duplex de documente A4 si se poate ocupa de documente A3 in modul folio.