Canon DR-6030C

De incredere si usor de utilizat
Viteza de 60 ppm / capacitate ADF 100 A4 coli / A3
Hartie fiabilitatea manipularii : ” ” functie ” Recuperare rapida ‘
traseu drept al hartiei sau U -turn
Software-ul inclus : CapturePerfect si Kofax Virtual ReScan de baza

Categories: , Tag:

Description

Canon DR-6030C este un scaner de incredere de inalta performanta potrivit pentru scanarea unor volume mari de documente in format A4 / A3.

Ergonomie
Canon DR-6030C este unul dintre cele mai compacte scanere din clasa sa. Acesta poate fi usor pozitionat in orice mediu de birou in care spatiul este premium. Este usor de utilizat datorita optiunii de configurarea sarcinilor de scanare de rutina.

Caracteristici
Canon DR-6030C este foarte versatil si ofera o gama larga de caracteristici: drepte sau U-turn, detectare oblic, de detectare format pagina, recunoasterea orientarii textului, indepartarea de fundal, de intensificare a culorii personalizate, indepartare a gaurilor etc.

Functia de alimentare cu hartie este foarte eficienta si, in cazul unei erori, scanarea se poate relua fara intarziere folosind functia “Recuperare rapida”. Pachet de software DR-6030C include CaptureOnTouch, eCopy Pdf Pro Office si Kofax VRS.

Performanta
Cu o viteza de scanare de 60 ppm, o capacitate ADF de 100 de coli si un detector de alimentare dubla cu ultrasunete, Canon DR-6030C este capabil sa manipuleze o medie de 10.000 de pagini pe zi. Pentru versatilitate, Canon DR-6030C este disponibil cu o unitate de scaner A4 optional.